Rakott brokkoli hús nélkül
Ez a recept tökéletes választás, ha finom és könnyen elkészíthető vacsorára vágyunk hús nélkül. Rakott brokkoli tetejére olvasztott sajttal, egyenesen a sütőből.
Könnyű
2 személy
35 perc
30 perc
Olcsó
Hozzávalók
2 személyre
25 dkg főtt barna rizs
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
hozzávalók 2 személyre
25 dkg főtt barna rizs
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
- lépés 1Kenjünk ki egy tűzálló tálat zsiradékkal, és terítsük el benne a főtt barna rizst.
- lépés 2Sózzuk, borsozzuk, és a tetejét egyenletesen kirakjuk a brokkolival.
- lépés 3A reszelt sajtot és a tejszínt összekeverjük, a brokkolira rakjuk, és 180 fokos előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Egytálételként vagy köretként egyaránt tálalhatjuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Tejszínes pite brokkolival
Omlós tésztájú, krémesen lágy pite recept brokkolival színesítve. Fogyasszuk akár melegen, akár hidegen, bármilyen étkezésre. Persze frissen és melegen a legjobb!
Brokkolis szendvicskrém
Ínyenc brokkkolis szendvicskrém pirított rozskenyéren, melyet a sült fokhagyma és a tetejére szórt mandulaforgács emel fejedelmi magasságokba. Egyszerűen elkészíthető recept és bár több időt kíván a szokásos szendvicskrémeknél, mindenképp érdemes kipróbálnunk.
Sós palacsinta brokkolirizzsel
Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkolirizses verzióban biztosan nem fogunk csalódni! Ideális brunchra vagy egy könnyedebb vacsorához.
Fedezze fel ezt is...