Pinterest

Tavaszi zöld saláta

Ünnepeljük meg a tavaszt ezzel a csupazöld salátával, amelybe brokkoli, zöldborsó, kivi és az elmaradhatatlan avokádó kerül.
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Olcsó

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó

1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli

1 zacskó vegyes saláta

2 kivi

1 érett avokádó

2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt

½ citrom leve

Néhány csepp Tabasco (opcionális)

Snidling

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó

1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli

1 zacskó vegyes saláta

2 kivi

1 érett avokádó

2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt

½ citrom leve

Néhány csepp Tabasco (opcionális)

Snidling

Só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Fagyasztott Vapeur BrokkoliFagyasztott Vapeur Brokkoli
  1. lépés 1
    Főzzük a borsót sós, forrásban lévő vízben 3 percig (mindig ellenőrizzük a csomagoláson található főzési időt). Majd merítsük jéghideg vízbe, hogy megőrizze a zöld színét.
  2. lépés 2
    Készítsük elő a brokkolit, majd hasonló módon főzzük meg. Óvatosan szűrjük le a lehűtött brokkolit és zöldborsót.
  3. lépés 3
    Hámozzuk meg és szeleteljük fel a kivit. Hámozzuk meg az avokádót. Keverjük hozzá a joghurtot, citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá néhány csepp Tabasco-t (opcionális).
  4. lépés 4
    Egy nagyobb salátástálban keverjük össze a vegyes salátát a brokkolival, borsóval és kivi szeletekkel. Adjuk hozzá az avokádókrémet, és keverjük össze a hozzávalókat. Díszítsük metélőhagymával és frissen tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával

    Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával

    Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.

  • Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.

  • Spenótos zöldborsókrémleves

    Spenótos zöldborsókrémleves

    Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!