1. >Receptek
  2. >Rakott brokkoli hús nélkül

Rakott brokkoli hús nélkül

Ez a recept tökéletes választás, ha finom és könnyen elkészíthető vacsorára vágyunk hús nélkül. Rakott brokkoli tetejére olvasztott sajttal, egyenesen a sütőből.
Könnyű
2 személy
35 perc
30 perc
Olcsó
Hozzávalók
2 személyre
25 dkg főtt barna rizs

só, bors

20 dkg reszelt trappista sajt

2 dl tejszín

50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
hozzávalók 2 személyre
25 dkg főtt barna rizs

só, bors

20 dkg reszelt trappista sajt

2 dl tejszín

50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
  1. lépés 1
    Kenjünk ki egy tűzálló tálat zsiradékkal, és terítsük el benne a főtt barna rizst.
  2. lépés 2
    Sózzuk, borsozzuk, és a tetejét egyenletesen kirakjuk a brokkolival.
  3. lépés 3
    A reszelt sajtot és a tejszínt összekeverjük, a brokkolira rakjuk, és 180 fokos előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Egytálételként vagy köretként egyaránt tálalhatjuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Sós palacsinta brokkolirizzsel

    Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkolirizses verzióban biztosan nem fogunk csalódni! Ideális brunchra vagy egy könnyedebb vacsorához.

  • Brokkolis szendvicskrém

    Ínyenc brokkkolis szendvicskrém pirított rozskenyéren, melyet a sült fokhagyma és a tetejére szórt m...

  • Ázsiai brokkolisaláta

    Vegetáriánus pad thai kedvelők számára kötelező ez a brokkolisaláta. Finom és könnyen elkészíthető r...