Rakott brokkoli hús nélkül
Ez a recept tökéletes választás, ha finom és könnyen elkészíthető vacsorára vágyunk hús nélkül. Rakott brokkoli tetejére olvasztott sajttal, egyenesen a sütőből.
Könnyű
2 személy
35 perc
30 perc
Olcsó
Hozzávalók
2 személyre
25 dkg főtt barna rizs
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
hozzávalók 2 személyre
25 dkg főtt barna rizs
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
só, bors
20 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejszín
50 dkg Bonduelle Vapeur brokkoli
- lépés 1Kenjünk ki egy tűzálló tálat zsiradékkal, és terítsük el benne a főtt barna rizst.
- lépés 2Sózzuk, borsozzuk, és a tetejét egyenletesen kirakjuk a brokkolival.
- lépés 3A reszelt sajtot és a tejszínt összekeverjük, a brokkolira rakjuk, és 180 fokos előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Egytálételként vagy köretként egyaránt tálalhatjuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Sós palacsinta brokkolirizzsel
Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkolirizses verzióban biztosan nem fogunk csalódni! Ideális brunchra vagy egy könnyedebb vacsorához.
Tejszínes pite brokkolival
Omlós tésztájú, krémesen lágy pite recept brokkolival színesítve. Fogyasszuk akár melegen, akár hidegen, bármilyen étkezésre. Persze frissen és melegen a legjobb!
Zöldfőzelék buggyantott tojással
Fokhagymás, vajas, petrezselymes zöldfőzelék recept, saját magával sűrítve. Tetején szemet gyönyörködtető buggyantott tojás, újhagyma és petrezselyem.
Fedezze fel ezt is...