Cukkinihajók kukoricás, sajtos rizzsel töltve egyenesen a sütő melegéből. Mert töltött cukkiniből sosem elég!
Közepes nehézségű
4 személy
20 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
2-3 cukkini
1 fej vöröshagyma
10 dkg rizs
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg reszelt sajt (tetszés szerint)
só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
2-3 cukkini
1 fej vöröshagyma
10 dkg rizs
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg reszelt sajt (tetszés szerint)
só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Csemegekukorica
lépés 1
Puhára főzzük a rizst, miközben kettévágjuk a megmosott cukkiniket és kiskanállal vályatot alakítunk ki a közepükben. Az így kapott zöldséghúst kissé megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymával.
lépés 2
Elkeverjük a forró rizst a krémsajttal és a vöröshagymás cukkinidarabkákkal és a Gold kukoricával. Sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a zöldségcsónakokat és megszórjuk a reszeltsajttal. 170 °C-ra előmelegített sütőben sütjük 15-20 percig.
lépés 3
Apróra vágott sonkával vagy Bonduelle gombával is gazdagíthatjuk a tölteléket.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Fűszeres lencsével töltött sütőtök
Krémesen lágy, fűszeres lencsével töltött sütőtök - egészséges opció, ha egy kis kényeztetésre vágyunk. Akár kényelmi receptként, akár vendégváróként is megállja a helyét.
Csirke saslik tortillában kukoricás salá...
Ez a tortilla recept a balkáni konyha jegyében tzatzikivel egészül ki, melynek további különlegesség...
Grillezett csirkemell olajbogyós-kukoric...
A klasszikus olasz caprese ízvilág grill csirkemellre halmozva. Könnyen elkészíthető, de lazán elegá...