Créatif Sombrero

Vörösbab és szuperédes csemegekukorica ízletes keveréke.





Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 340 g töltőtömeg : 285 g

összetevők

Zöldségkeverék: morzsolt csemegekukorica (85%), vörösbab (15%), Felöntőlé: ivóvíz, étkezési só, antioxidáns: aszkorbinsav, kelátképző anyag: kalcium disodium EDTA

tápérték

100g
Energia (kJ) 371 kJ
Energia (kcal) 88 kcal
Zsír (g) 1,9 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,4 g
Szénhidrát (g) 12 g
- amelyből cukrok (g) 5,3 g
Rost (g) 4,4 g
Fehérje (g) 3,6 g
Só (g) 0,70 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Könnyen variálható kukorica krémleves, ami egy kis plusz ötlettel önálló fogássá válik – és nem csak hideg napokon állja meg a helyét.

  • Csőben sült pulykamell kukoricával

    Csőben sült pulykamell kukoricával

    Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

Még több recept