Két babos chili csicseriborsóval
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
2 kaliforniai paprika, különböző színben
1 hagyma
1 répa
3 gerezd fokhagyma
3 ek. paradicsompüré
1 chili paprika
½ tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. őrölt római kömény
1 doboz tejföl
tortilla chips
1 csokor koriander
3 dl alaplé
só
bors
olaj
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
2 kaliforniai paprika, különböző színben
1 hagyma
1 répa
3 gerezd fokhagyma
3 ek. paradicsompüré
1 chili paprika
½ tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. őrölt római kömény
1 doboz tejföl
tortilla chips
1 csokor koriander
3 dl alaplé
só
bors
olaj
- lépés 1Vágjuk apróra a hagymát és egy lábasban olajon kezdjük el dinsztelni. 5-6 perc elteltével adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és dinszteljük tovább, ameddig a hagyma áttetsző lesz.
- lépés 2Kockázzuk fel a répát és a kaliforniai paprikát, a chilit vágjuk apróra és dobjuk a lábasba.
- lépés 3Szórjuk bele a fűszereket, sózzuk, borsozzuk és kevergessük pár percig, majd kanalazzuk bele a paradicsompürét is.
- lépés 4Öntsük bele a lecsöpögtetett cannellini babot, a vörösbabot és a csicseriborsót, adjuk hozzá az alaplevet és főzzük 20 percig.
- lépés 5Tálaláskor szórjuk meg friss korianderrel, kanalazzunk rá tejfölt és kínáljunk mellé tortilla chipset.
- Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal- Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel és párolt zöldhüvelyű babbal kombinálunk, végül egy zöldfűszeres-joghurtos majonézes öntettel forgatva forgatjuk át, amit fokhagymával, mustárral és füstölt pirospaprikával ízesítünk. Friss zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk. 
- Vörösbab hummusz sült fokhagymával- A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk. 
- Zöld spárga saláta csicseriborsóval- Zöldséghámozóval vékony csíkokra vágott nyers zöld spárga az alapja ennek a salátának, amibe még csicseriborsó, pisztácia, rukkola és feta kerül. Mindez egy citromos-olívaolajos dresszinggel átforgatva látványos és izgalmas recept, a nyers spárga pedig így elkészítve remek kulináris élmény. 


















