Grillezett avokádó csicseriborsóval töltve
½ doboz Bonduelle Gold Csemegekukorica
2 avokádó
10 dkg koktélparadicsom
6 dkg feta
1 kis lilahagyma
1 lime
2 ek. tahini
só
bors
olívaolaj
½ doboz Bonduelle Gold Csemegekukorica
2 avokádó
10 dkg koktélparadicsom
6 dkg feta
1 kis lilahagyma
1 lime
2 ek. tahini
só
bors
olívaolaj
- lépés 1Vágjuk félbe az avokádókat és távolítsuk el a magjukat. Kenjük meg egy kevés olívaolajjal és sózzuk, borsozzuk. Olaj nélkül forrósítsunk fel egy grillserpenyőt és süssük meg az avokádókat néhány perc alatt.
- lépés 2Tegyük a csicseriborsót és a kukoricát egy tálba. Adjuk hozzá a kockára vágott lilahagymát és az apróra vágott koktélparadicsomot. Tördeljük bele a fetát és sózzuk, borsozzuk.
- lépés 3A tahinit keverjük ki egy kevés vízzel, hogy krémes állagot kapjunk, majd facsarjuk hozzá a lime levét és sózzuk, borsozzuk.
- lépés 4Halmozzunk a grillezett avokádóba a salátából és kanalazzunk rá a tahinis öntentből.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Grillezett zöldségek csicseriborsóval
Színes, különböző formájú és méretű grillezett zöldségek, csicseriborsóval megszórva és egy fantasztikusan ízletes chimichurri szósszal meglocsolva - ez a vibráló ízű, szemet gyönyörködtető saláta recept bármelyik nyári grill asztal főszereplője lehet.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
















