Pinterest

Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével

Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Közepes nehézségű
2 személy
30 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó

1 csirkemell filé

1 fürt koktélparadicsom

1 doboz natúr joghurt

1 csokor koriander

kevert zöldsaláta

pita

őrölt koriander

őrölt gyömbér

kurkuma

őrölt római kömény

kókuszzsír



bors

olívaolaj

citromlé
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó

1 csirkemell filé

1 fürt koktélparadicsom

1 doboz natúr joghurt

1 csokor koriander

kevert zöldsaláta

pita

őrölt koriander

őrölt gyömbér

kurkuma

őrölt római kömény

kókuszzsír



bors

olívaolaj

citromlé
  1. lépés 1
    Az őrült fűszerekből 1-1 csapott teáskanállal tegyünk egy kis tálba, adjunk hozzá sót, borsot és keverjük ki. Dörzsöljük be vele a csirkét alaposan.
  2. lépés 2
    Hevítsünk fel 1 evőkanál kókuszzsírt a serpenyőben és süssük meg a csirkemellet. Mikor átsült, hagyjuk kissé kihűlni, majd szedjük falatokra.
  3. lépés 3
    Helyezzük vissza a serpenyőbe és adjuk hozzá a Bon Menu Tajine Csicseriborsót és a felezett paradicsomot. Melegítsük át.
  4. lépés 4
    A salátát locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
  5. lépés 5
    Tálaljuk az ételt a friss salátával, joghurttal és vágott korianderrel. Kínáljunk mellé pirított pitát.