Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Közepes nehézségű
2 személy
30 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
- lépés 1Az őrült fűszerekből 1-1 csapott teáskanállal tegyünk egy kis tálba, adjunk hozzá sót, borsot és keverjük ki. Dörzsöljük be vele a csirkét alaposan.
- lépés 2Hevítsünk fel 1 evőkanál kókuszzsírt a serpenyőben és süssük meg a csirkemellet. Mikor átsült, hagyjuk kissé kihűlni, majd szedjük falatokra.
- lépés 3Helyezzük vissza a serpenyőbe és adjuk hozzá a Bon Menu Tajine Csicseriborsót és a felezett paradicsomot. Melegítsük át.
- lépés 4A salátát locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
- lépés 5Tálaljuk az ételt a friss salátával, joghurttal és vágott korianderrel. Kínáljunk mellé pirított pitát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Sajtos-paradicsomszószos csőben sült fusilli
Ízletes fokhagymás-olívaolajos paradicsomszósszal, kétféle sajttal és olajbogyóval, valamint szárított sonkával készül, sütőben sütve ez a finom és tartalmas fogás. Tökéletes lehet sietős hétköznapi vacsorának vagy másnapra a munkahelyi ebédlőasztalra.
Spanyol krumplis omlett csicseriborsóval és chilivel
A spanyolok frittatája egy serpenyőben sütött, kívül ropogós, belül puha omlett. Hidegen és melegen is kiválóan tálalható recept, szeletelve ebédre vagy uzsonnára is magunkkal vihetjük.
Tavaszi csicseriborsó saláta főtt tojással
Sült édes és sima burgonya, sült lilahagyma, friss szívsaláta, csicseriborsó, zöldborsó és főtt tojás adja ennek az egészséges, tavaszi saláta receptnek az alapját. A színes és ropogós fogást könnyű, joghurtos öntettel kínáljuk.
Fedezze fel ezt is...