Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Közepes nehézségű
2 személy
30 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
- lépés 1Az őrült fűszerekből 1-1 csapott teáskanállal tegyünk egy kis tálba, adjunk hozzá sót, borsot és keverjük ki. Dörzsöljük be vele a csirkét alaposan.
- lépés 2Hevítsünk fel 1 evőkanál kókuszzsírt a serpenyőben és süssük meg a csirkemellet. Mikor átsült, hagyjuk kissé kihűlni, majd szedjük falatokra.
- lépés 3Helyezzük vissza a serpenyőbe és adjuk hozzá a Bon Menu Tajine Csicseriborsót és a felezett paradicsomot. Melegítsük át.
- lépés 4A salátát locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
- lépés 5Tálaljuk az ételt a friss salátával, joghurttal és vágott korianderrel. Kínáljunk mellé pirított pitát.
Fedezze fel ezt is...