Kukoricás-cukkinis spagetti
1 közepes cukkini
10 dkg mascarpone
1 citrom
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom
chili pehely
250 g spagetti
só
bors
olívaolaj
1 közepes cukkini
10 dkg mascarpone
1 citrom
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom
chili pehely
250 g spagetti
só
bors
olívaolaj
- lépés 1A cukkinit nagylyukú reszelőn reszeljük le és olívaolajon, az apróra vágott fokhagymával együtt, kezdjük el párolni, pirítani. Ha már kissé összeesett, sózzuk, borsozzuk és szórjuk bele a chili pelyhet.
- lépés 2A tésztát főzzük meg sós, lobogó vízben.
- lépés 3Reszeljük a citrom héját a cukkinihez és keverjük bele a kukoricát is. Kanalazzuk hozzá krémsajtot és forrósítsuk össze.
- lépés 4Szűrjük le a tésztát és a főzővízből merjünk át kb ½ dl-et a szószhoz.
- lépés 5Keverjük össze a krémes szószt a frissen főtt tésztával, tálaljuk és díszítsük friss bazsalikommal.
Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!
Kukoricás tésztasaláta
Könnyű és színes nyári tésztasaláta Bonduelle Gold kukoricával, feta sajttal, friss zöldségekkel és zöldfűszerekkel. Tökéletes választás gyors ebédre vagy vacsorára. Próbáld ki ezt az egészséges, mediterrán hangulatú receptet!
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.