Csirke Mexicana babkeverékkel és párolt brokkolival
1 doboz Bon menu Mexicana
1 zacskó Bonduelle Vapeur fagyasztott brokkoli
4 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
2 evőkanál olívaolaj
10 dkg feta sajt
1 doboz Bon menu Mexicana
1 zacskó Bonduelle Vapeur fagyasztott brokkoli
4 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
2 evőkanál olívaolaj
10 dkg feta sajt
- lépés 1A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk és a fokhagymával bedörzsöljük. Legalább 2 órára a hűtőbe tesszük, majd az olívaolajban hirtelen megsütjük
- lépés 2Egy hőálló tálat előveszünk, a húst beletesszük, rákanalazzuk a Mexicana szószos babot, és rámorzsoljuk a feta sajtot.
- lépés 3Előmelegített sütőbe tesszük, és 15 percig sütjük. Közben a brokkolit sós vízben megpároljuk, és a kész hús mellé kínáljuk.
Pestos orecchiette zöldborsóval és baconnel
A különleges formájú orecchiette remekül felveszi a klasszikus bazsalikom pestot, mélyedéseiben pedig jól megülnek a kis zöldborsó szemek. Az apró brokkolirózsák és a sós-ropogós bacon darabkák remekül kiegészítik a receptet, emellett a koktélparadicsom édessége plusz élményt ad a fogásnak.
Ázsiai tésztasaláta kukoricával
Gyömbér, méz, chili szósz, rizsecet, lime, pirított szezámolaj - az ezekből készült öntet ízesíti ezt a különleges hajdinatésztás, ázsiai jellegű salátát. A receptet végül zöldségek és szuperédes kukorica teszik teljessé. Korianderrel és földimogyoróval a tetején tálaljuk.
Ázsiai tojásos sült tészta
Ázsiai típusú tojásos tészta pirított gombával, újhagymával, brokkolival és zöldbabbal, sült rántotta csíkokkal kiegészítve. Az alapanyagokat előkészítve mindössze fél óra alatt elkészíthetjük ezt az extra és ízekben gazdag receptet.