Chilis bab csicseriborsóval
Pikáns chillis bab csicseriborsóval megspékelve, amellyel még gazdagabb ízvilágot kapunk, ráadásul egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük ezt a finom receptet.
Közepes nehézségű
4 személy
40 perc
40 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
só
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
1 doboz Bonduelle csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
só
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
hozzávalók 4 személyre
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
só
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
1 doboz Bonduelle csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
só
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
- lépés 1Először a ragus alapot készítjük el. A megforrósított olívaolajon a hagymát és a fokhagymát megfuttatjuk, majd a paradicsompürét, a sárgarépát és a zellert belerakjuk.
- lépés 23 deci vízzel felöntjük, a kukoricát beleszórjuk, és puhára főzzük. Sóval, római köménnyel és csilipaprikával ízesítjük.
- lépés 3Amikor a víz elfőtt, a babot és a csicseriborsót levével együtt beletesszük. Ha szükséges még egy kis vizet ráöntünk. Végül a korianderrel megszórjuk, és még egyszer összeforraljuk. Köretnek rizs vagy friss kenyér illik mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával
A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezve is elkészíthető! Tálaljuk csicseriborsóval, kukoricával és vörösbabbal gazdagított bulgur salátával, amit olívaolajos-chilis-lime-os öntettel tehetünk még ízletesebbé.
Sonkás-kukoricás frittata
Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, főtt sonka, kukorica és friss petrezselyem került, amely könnyen tárolható, így másnapra is tökéletes.
Fedezze fel ezt is...