Chilis bab csicseriborsóval
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
- lépés 1Először a ragus alapot készítjük el. A megforrósított olívaolajon a hagymát és a fokhagymát megfuttatjuk, majd a paradicsompürét, a sárgarépát és a zellert belerakjuk.
- lépés 23 deci vízzel felöntjük, a kukoricát beleszórjuk, és puhára főzzük. Sóval, római köménnyel és csilipaprikával ízesítjük.
- lépés 3Amikor a víz elfőtt, a babot és a csicseriborsót levével együtt beletesszük. Ha szükséges még egy kis vizet ráöntünk. Végül a korianderrel megszórjuk, és még egyszer összeforraljuk. Köretnek rizs vagy friss kenyér illik mellé.
Két babos curry sült krumplival
A kétféle babbal készült krémes, enyhén csípős, kókusztejes curry igazi kényelmi recept, amit paradicsommal, korianderrel, római köménnyel, gyömbérrel, chilivel tehetünk még pikánsabbá. A sültkrumpli rajongók kifejezetten értékelni fogják a mellé tálalt sültkrumpli kockákat.
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Currywurst curry szószos babbal
Tegyük izgalmasabbá a berliniek kedvenc street food receptjét Bonduelle currys babbal és finom körítéssel. A kisütött, felszeletelt grillkolbászokat curry szószos fehérbabbal a tetején tálaljuk, mellé kis adag, apróra kockázott, friss zöldségekből összeállított salátát és grillezett pita szeleteket kínáljunk.