Chilis bab csicseriborsóval
Pikáns chillis bab csicseriborsóval megspékelve, amellyel még gazdagabb ízvilágot kapunk, ráadásul egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük ezt a finom receptet.
Közepes nehézségű
4 személy
40 perc
40 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
só
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
hozzávalók 4 személyre
só
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
3 evőkanál szűz olívaolaj
1 vöröshagyma, finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál paradicsompüré
1 sárgarépa, kis kockákra vágva
fél zellergumó, kis kockákra vágva
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 csilipaprika, finomra aprítva
1 csokor friss koriander, finomra aprítva
20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
2 doboz Bonduelle vörösbab
- lépés 1Először a ragus alapot készítjük el. A megforrósított olívaolajon a hagymát és a fokhagymát megfuttatjuk, majd a paradicsompürét, a sárgarépát és a zellert belerakjuk.
- lépés 23 deci vízzel felöntjük, a kukoricát beleszórjuk, és puhára főzzük. Sóval, római köménnyel és csilipaprikával ízesítjük.
- lépés 3Amikor a víz elfőtt, a babot és a csicseriborsót levével együtt beletesszük. Ha szükséges még egy kis vizet ráöntünk. Végül a korianderrel megszórjuk, és még egyszer összeforraljuk. Köretnek rizs vagy friss kenyér illik mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Sonkás-kukoricás frittata
Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, főtt sonka, kukorica és friss petrezselyem került, amely könnyen tárolható, így másnapra is tökéletes.
BBQ csirkecomb kukoricás coleslaw salátával
Ízletes, saját készítésű BBQ szószban pácolt sült csirkecombok friss, ropogós kukoricás coleslaw-val tálalva. A recept szerint a coleslaw saláta ezúttal nem majonézzel készül, hanem nyári verzióban lime-os, mézes, olívaolajos öntettel.
Fedezze fel ezt is...