Tésztasaláta citrusos lazaccal
Ez a recept azokra a napokra készült, amikor megérdemlünk egy kis kényeztetést! A krémes citrusos-mascarponés alap mellett lazac, zöldborsó és kapor kerül a tésztasalátába a friss, harmonikus ízekért.
Könnyű
3 személy
35 perc
Hozzávalók
3 személyre
250 g penne
½ csomag Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
250 g lazacderék
1 citrom héja, ½ leve
1 lime héja, ½ leve
1 kis doboz mascarpone
1 csokor kapor
só
bors
olívaolaj
½ csomag Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
250 g lazacderék
1 citrom héja, ½ leve
1 lime héja, ½ leve
1 kis doboz mascarpone
1 csokor kapor
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 3 személyre
250 g penne
½ csomag Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
250 g lazacderék
1 citrom héja, ½ leve
1 lime héja, ½ leve
1 kis doboz mascarpone
1 csokor kapor
só
bors
olívaolaj
½ csomag Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
250 g lazacderék
1 citrom héja, ½ leve
1 lime héja, ½ leve
1 kis doboz mascarpone
1 csokor kapor
só
bors
olívaolaj
- lépés 1A pennét főzzük meg a csomagoláson jelzett ideig.
- lépés 2A lazacot sózzuk, borsozzuk és egy kevés olívaolajon, egy korty víz hozzáadásával, fedő alatt pároljuk kb. 10 percig. Villával szedjük szét nagyobb darabokra.
- lépés 3A zöldborsót főzzük 3 percig forrásban lévő vízben, majd szűrjük le.
- lépés 4Keverjük el a mascarponét két evőkanál vízzel, adjuk hozzá a citrusok levét és héját, valamint az apróra vágott kaprot. Sózzuk, borsozzuk és keverjük ki alaposan.
- lépés 5Óvatosan keverjük bele a tésztát, lazacot és a zöldborsót, majd tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Téli saláta sütőtökös Croustis-zal
Ropogós répa, narancskarikák, rukkola, krémes feta, vörösáfonya, dió és kuszkusz találkozik ebben a színekben és textúrákban gazdag téli salátában, melynek citrusos öntet ad frissességet. Tálaljuk sütőtökös Croustis zöldségfalatokkal, hogy még ellenállhatatlanabb és igazán különleges legyen!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Fedezze fel ezt is...
















