Kukoricás tonhallal töltött burgonya
½ doboz Bonduelle Gold Csemegekukorica
4 nagyobb burgonya
240 g konzerv tonhal
1 lilahagyma
4 ek majonéz
2 ek tejföl
2 dkg vaj
só
bors
petrezselyem
½ doboz Bonduelle Gold Csemegekukorica
4 nagyobb burgonya
240 g konzerv tonhal
1 lilahagyma
4 ek majonéz
2 ek tejföl
2 dkg vaj
só
bors
petrezselyem
- lépés 1A burgonyákat alaposan megmossuk és egy tepsire helyezve 200 fokos sütőben kb. 50-60 percig sütjük, amíg megpuhulnak.
- lépés 2Ez idő alatt elkészítjük a tonhalas-kukoricás tölteléket. Egy tálban keverjük össze a lecsöpögtetett tonhalat, az apróra vágott lilahagymát, a kukoricát, a majonézt, a tejfölt, adjuk hozzá az aprított petrezselymet, majd sózzuk-borsozzuk, és alaposan keverjük össze.
- lépés 3Amikor a burgonyák megsültek, várjunk egy keveset, hogy kissé kihűljenek, majd kereszt alakban vágjuk be a tetejüket, nyomjuk össze az aljukat, hogy „kinyíljanak”, ezután tegyünk mindegyikbe egy kis kocka vajat.
- lépés 4A burgonyákat töltsük meg a tonhalas, kukoricás töltelékkel, majd azonnal tálaljuk a fogást.
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.