Ha szeretjük a hummuszt, imádni fogjuk ezt a fehérbabbal és céklával készült különleges változatot. Kínáljuk előételként ezt a színes mártogatóst.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Cékla ecetes szeletelt
Vapeur Cannellini fehérbab
lépés 1
Keverjünk össze 1 doboz jól lecsepegtetett canellini babot 1 üveg Bonduelle céklával és 1 gerezd hámozott fokhagymával.
lépés 2
Adjunk hozzá 3 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál köményt. Sózzuk, borsozzuk. Szükség esetén adjunk hozzá 2-3 evőkanál hideg vizet.
lépés 3
Miután a keveréket simára turmixoltuk, öntsünk egy tálba, szórjuk meg szezámmaggal (elhagyható), és előételként tálaljuk csíkokra vágott zöldségekkel vagy grissinivel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos quesadilla guacamoléval
Egy egyszerűen és viszonylag gyorsan elkészíthető tex-mex „finger food” recept, amit pikánssága miatt mindenki kedvelni fog a szilveszteri bulin.
Chilis kukoricás mártogatós
Az édes kukoricát canellini fehérbabbal, illetve egy kevés tejföllel krémesítjük és chilivel, füstöl...
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradi...