Paradicsomos babfőzelék
A paradicsomos fehérbabfőzelék pikáns változata zellerrel, kevés chilivel és római köménnyel ízesítve, friss korianderrel és pirított szárzellerrel tálalva.
Könnyű
2 személy
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Paradicsom
2 szál angol zeller
1 kis hagyma
½ citrom
½ tk. római kömény
½ friss chili
1 csokor koriander
só
bors
olívaolaj
2 szál angol zeller
1 kis hagyma
½ citrom
½ tk. római kömény
½ friss chili
1 csokor koriander
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Paradicsom
2 szál angol zeller
1 kis hagyma
½ citrom
½ tk. római kömény
½ friss chili
1 csokor koriander
só
bors
olívaolaj
2 szál angol zeller
1 kis hagyma
½ citrom
½ tk. római kömény
½ friss chili
1 csokor koriander
só
bors
olívaolaj
- lépés 1Egy lábosban kevés olívaolajon kezdjük el dinsztelni az apróra vágott hagymát. Pár perc elteltével dobjuk hozzá az egyik szál felkockázott angol zellert és a kimagozott, darabolt chilit. Sózzuk, borsozzuk és szórjuk bele a római köményt. Dinszteljük 5-10 percig, hogy a hagyma és a zeller is megfelelően megpárolódjon.
- lépés 2Adjuk hozzá a Bonduelle Bon Menu Paradicsom konzervet és főzzük össze pár perc alatt.
- lépés 3A megmaradt zellerszárat vágjuk fel vékonyan és egy forró serpenyőben egy kevés olajon pirítsuk meg.
- lépés 4Tálaláskor szórjuk meg a főzeléket friss, aprított korianderrel és a pirított zellerszárral. Kevés apróra vágott chilit is szórhatunk rá annak, aki szereti.
Fedezze fel ezt is...