A paradicsomos fehérbabfőzelék pikáns változata zellerrel, kevés chilivel és római köménnyel ízesítve, friss korianderrel és pirított szárzellerrel tálalva.
Könnyű
2 személy
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Paradicsom
2 szál angol zeller
1 kis hagyma
½ citrom
½ tk. római kömény
½ friss chili
1 csokor koriander
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Paradicsom
2 szál angol zeller
1 kis hagyma
½ citrom
½ tk. római kömény
½ friss chili
1 csokor koriander
só
bors
olívaolaj
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Paradicsom
lépés 1
Egy lábosban kevés olívaolajon kezdjük el dinsztelni az apróra vágott hagymát. Pár perc elteltével dobjuk hozzá az egyik szál felkockázott angol zellert és a kimagozott, darabolt chilit. Sózzuk, borsozzuk és szórjuk bele a római köményt. Dinszteljük 5-10 percig, hogy a hagyma és a zeller is megfelelően megpárolódjon.
lépés 2
Adjuk hozzá a Bonduelle Bon Menu Paradicsom konzervet és főzzük össze pár perc alatt.
lépés 3
A megmaradt zellerszárat vágjuk fel vékonyan és egy forró serpenyőben egy kevés olajon pirítsuk meg.
lépés 4
Tálaláskor szórjuk meg a főzeléket friss, aprított korianderrel és a pirított zellerszárral. Kevés apróra vágott chilit is szórhatunk rá annak, aki szereti.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Medvehagymás fehérbab főzelék
Friss, tavaszi főzelék krémes fehérbabbal és a szezon kedvenc alapanyagával, az üde medvehagymával. Könnyen elkészíthető, tápláló, újhullámos főzelék recept a megszokott fűszerezés és ízek helyett.
Paradicsomos-fehérbab szószos penne
Oregánóval fűszerezett, fokhagymás, krémes paradicsomos fehérbabos szósz olasz tésztával. Színes kok...