Pinterest

Paradicsomos babfőzelék

A paradicsomos fehérbabfőzelék pikáns változata zellerrel, kevés chilivel és római köménnyel ízesítve, friss korianderrel és pirított szárzellerrel tálalva.
Könnyű
2 személy
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Paradicsom

2 szál angol zeller

1 kis hagyma

½ citrom

½ tk. római kömény

½ friss chili

1 csokor koriander



bors

olívaolaj
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Paradicsom

2 szál angol zeller

1 kis hagyma

½ citrom

½ tk. római kömény

½ friss chili

1 csokor koriander



bors

olívaolaj
  1. lépés 1
    Egy lábosban kevés olívaolajon kezdjük el dinsztelni az apróra vágott hagymát. Pár perc elteltével dobjuk hozzá az egyik szál felkockázott angol zellert és a kimagozott, darabolt chilit. Sózzuk, borsozzuk és szórjuk bele a római köményt. Dinszteljük 5-10 percig, hogy a hagyma és a zeller is megfelelően megpárolódjon.
  2. lépés 2
    Adjuk hozzá a Bonduelle Bon Menu Paradicsom konzervet és főzzük össze pár perc alatt.
  3. lépés 3
    A megmaradt zellerszárat vágjuk fel vékonyan és egy forró serpenyőben egy kevés olajon pirítsuk meg.
  4. lépés 4
    Tálaláskor szórjuk meg a főzeléket friss, aprított korianderrel és a pirított zellerszárral. Kevés apróra vágott chilit is szórhatunk rá annak, aki szereti.