Olívabogyós-kukoricás quesadilla
8 tortillalap
1 nagy doboz tejföl
25 dkg reszelt sajt
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
8 tortillalap
1 nagy doboz tejföl
25 dkg reszelt sajt
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
- lépés 1Az olajbogyót, a kukoricát és a lilahagymát egy tálban keverd össze.
- lépés 2Vegyünk elő 4 tortillapot, és a tejfölt simítsuk el egyenletesen rajta, majd szórjuk meg a kukoricás keverékkel. Rátesszük a sajtot, majd a többi tortillalapot. Az így kapott 4 quesadillát egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, mindegyik tetejére valami nehezéket teszünk, például egy nagyobb fadeszkát, és 15 percig lenyomva sütjük.
- lépés 3Aztán levesszük a nehezéket, és 5 percig megpirítjuk a tetejét is. Paradicsomsalsával tálaljuk.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Töltött pizzagolyó paradicsomos mártogatóssal
Mozzarellával, sonkával és Créatif Olíva Mix-szel töltött pizzagolyó recept, körformába rendezve és megsütve. A sütés után a kör közepére paradicsomos-bazsalikomos-fokhagymás szósz kerül, ebbe lehet mártogatni a golyókat.
Háromféle mártogatós piknikre
Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasábokra vágott zöldségekkel és pitával. Kiváló hétvégi piknikhez vagy nagyobb társaságok vendégül látásához.