Szeretnénk lenyűgözni a vendégeinket egy csodás recepttel? A kívül ropogósra pirított, belül omlós rösztik a garnéla és a kukorica édeskés ízével mindenki tetszését el fogják nyerni.
Közepes nehézségű
3-4 személy
60 perc
Hozzávalók
1 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
70 dkg burgonya
25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák
2 tojás
4 ek. liszt
3 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
só
bors
olaj
hozzávalók 1 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
70 dkg burgonya
25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák
2 tojás
4 ek. liszt
3 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
só
bors
olaj
Termékajánlatunk a recepthez
Gold csemegekukorica
lépés 1
A garnélát olvasszuk ki és töröljük szárazra.
lépés 2
Sós vízben tegyük fel főni az egész héjas burgonyát, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Hámozzuk meg és törjük át.
lépés 3
Adjuk a leszűrt kukoricát, a garnélát (ha nagyobbak, vágjuk kisebb darabokra), az apróra felkarikázott újhagymát és az aprított petrezselymet a burgonyához. Adjuk hozzá a lisztet és a tojásokat is. Sózzuk, borsozzuk és keverjük alaposan össze.
lépés 4
Formázzunk a masszából nagyobb pogácsákat és serpenyőben, közepesen alacsony lángon, kevés olajon süssük aranybarnára mindkét oldalát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Húsos lencse chili
A méltán népszerű chilis bab mintájára készült izgalmas fogás. Mély ízű, fűszeres, mexikói ízek sok-sok lencsével és darált hússal, pont, ahogy szeretjük, mégis kicsit új formában. Mellé friss kenyeret vagy rizst kínáljunk, tejföllel a tetején.
Padlizsános csicseriborsó ragu tojással
Készítsünk a megszokottól eltérő csicseriborsó ragut! Melegítsük össze a Bon Menu Marocco csicseribo...
Karácsonyi pulykarolád borsópürével
A pulykarolád tökéletes karácsonyi vacsora, ráadásul rendkívül könnyű elkészíteni. A kiklopfolt húsb...