Kukoricás-garnélás burgonya röszti
Szeretnénk lenyűgözni a vendégeinket egy csodás recepttel? A kívül ropogósra pirított, belül omlós rösztik a garnéla és a kukorica édeskés ízével mindenki tetszését el fogják nyerni.
Közepes nehézségű
3 személy
60 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
70 dkg burgonya
25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák
2 tojás
4 ek. liszt
3 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
só
bors
olaj
70 dkg burgonya
25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák
2 tojás
4 ek. liszt
3 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
só
bors
olaj
hozzávalók 3 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
70 dkg burgonya
25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák
2 tojás
4 ek. liszt
3 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
só
bors
olaj
70 dkg burgonya
25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák
2 tojás
4 ek. liszt
3 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
só
bors
olaj
- lépés 1A garnélát olvasszuk ki és töröljük szárazra.
- lépés 2Sós vízben tegyük fel főni az egész héjas burgonyát, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Hámozzuk meg és törjük át.
- lépés 3Adjuk a leszűrt kukoricát, a garnélát (ha nagyobbak, vágjuk kisebb darabokra), az apróra felkarikázott újhagymát és az aprított petrezselymet a burgonyához. Adjuk hozzá a lisztet és a tojásokat is. Sózzuk, borsozzuk és keverjük alaposan össze.
- lépés 4Formázzunk a masszából nagyobb pogácsákat és serpenyőben, közepesen alacsony lángon, kevés olajon süssük aranybarnára mindkét oldalát.
Fedezze fel ezt is...