Pinterest

Krémes-zöldséges-sonkás farfalle

Egy igazán gyorsan és könyedén elkészíthető tésztaétel a család minden tagjának krémes-tejszínes raguval, a Bon Menu Delicate finom zöldségeivel és sonkával – rohanós hétköznapokra tökéletes fogás.
Közepes nehézségű
3 személy
25 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate

30 dkg farfalle tészta

10 dkg füstölt sonka

1 mozzarella

2 dl habtejszín

friss vagy szárított kakukkfű

1 gerezd fokhagyma

olívaolaj



bors

chilipehely (opcionális)
hozzávalók 3 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate

30 dkg farfalle tészta

10 dkg füstölt sonka

1 mozzarella

2 dl habtejszín

friss vagy szárított kakukkfű

1 gerezd fokhagyma

olívaolaj



bors

chilipehely (opcionális)
  1. lépés 1
    Forrásban lévő sós vízben főzzük készre a tésztát.
  2. lépés 2
    Kevés olívaolajon kevergessük pár percig az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a csíkokra vágott sonkát és kissé pirítsuk meg.
  3. lépés 3
    Adjuk hozzá a Bon Menu delicate-ot, morzsoljuk bele a kakukkfüvet, sózzuk borsozzuk, adjuk hozzá a tejszínt, majd forrósítsuk össze.
  4. lépés 4
    Tépkedjük bele a mozzarellát és keverjük össze a tésztával. Tálaljuk melegen, egy kevés chilipehellyel, ha szeretjük.