Egy igazán gyorsan és könyedén elkészíthető tésztaétel a család minden tagjának krémes-tejszínes raguval, a Bon Menu Delicate finom zöldségeivel és sonkával – rohanós hétköznapokra tökéletes fogás.
Közepes nehézségű
3-4 személy
25 perc
Hozzávalók
1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
hozzávalók 1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
lépés 1
Forrásban lévő sós vízben főzzük készre a tésztát.
lépés 2
Kevés olívaolajon kevergessük pár percig az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a csíkokra vágott sonkát és kissé pirítsuk meg.
lépés 3
Adjuk hozzá a Bon Menu delicate-ot, morzsoljuk bele a kakukkfüvet, sózzuk borsozzuk, adjuk hozzá a tejszínt, majd forrósítsuk össze.
lépés 4
Tépkedjük bele a mozzarellát és keverjük össze a tésztával. Tálaljuk melegen, egy kevés chilipehellyel, ha szeretjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Tavaszi csicseriborsó saláta főtt tojáss...
Sült édes és sima burgonya, sült lilahagyma, friss szívsaláta, csicseriborsó, zöldborsó és főtt tojás adja ennek az egészséges, tavaszi saláta receptnek az alapját. A színes és ropogós fogást könnyű, joghurtos öntettel kínáljuk.
Spenótos-zöldborsós leveles tésztás péks...
Házilag könnyen elkészíthető, frissen sütött sós péksütemény recept, kakukkfűvel és szerecsendióval ...
Húsvéti sonkaleves buggyantott tojással
Kiadós, ízletes leves recept a húsvéti sonka főzőlevének felhasználásával, rengeteg zöldséggel és fe...