Pinterest

Indiai kuszkusztál

Egzotikus kuszkuszos fogás párolt hagymával és pirított répával. Igazi ízbomba, melyet rövid idő alatt egyszerűen elkészíthetünk ebédre vagy vacsorára.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry

1 doboz Bonduelle bébirépa

olivabogyó ízlés szerint

1 dl kuszkusz

1,5 dl víz

2 fej lilahagyma

kevés olaj

2 dkg vaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry

1 doboz Bonduelle bébirépa

olivabogyó ízlés szerint

1 dl kuszkusz

1,5 dl víz

2 fej lilahagyma

kevés olaj

2 dkg vaj

Termékajánlatunk a recepthez

BébirépaBébirépa
  1. lépés 1
    A kuszkuszra forró vizet öntünk, megsózzuk és lefedve hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a vizet. A lilahagymát vékony cikkekre vágjuk, és kevés olajon puhára pároljuk. A lecsepegtetett bébirépát az olvasztott vajon pirítjuk le.
  2. lépés 2
    Az indiai szószos bab konzervet felmelegítjük és összekeverjük a már elkészült kuszkusszal. Tálaláskor a kuszkuszra halmozzuk a párolt lilahagymát és pirított bébirépát adunk mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Succotash saláta kukoricával és kétféle babbal

    Succotash saláta kukoricával és kétféle babbal

    Kipróbálnánk egy igazán autentikus, amerikai kukoricasalátát? Ennek a finom ételnek Succotash az eredeti neve, amely a „főtt kukoricamagot” jelentő őslakos amerikai szóból származik. Az Egyesült Államokban hagyományos köret a grillezéseknél, és bármely általunk választott babbal elkészíthető.

  • Pestós tésztasaláta fehérbabbal

    Pestós tésztasaláta fehérbabbal

    Keverjük össze a klasszikus bazsalikom pestós fusillit főtt burgonyakockákkal, majd forgassuk össze krémes fehérbabbal és szárított paradicsom darabokkal, így friss és tápláló tésztasaláta receptet kapunk.

  • Paradicsomos babfőzelék

    Paradicsomos babfőzelék

    A paradicsomos fehérbabfőzelék pikáns változata zellerrel, kevés chilivel és római köménnyel ízesítve, friss korianderrel és pirított szárzellerrel tálalva.