Grillezett csirkemell csicseriborsós salátával
A textúrájában és ízeiben is izgalmas, látványos gyümölcsös saláta tökéletes könnyű, nyári ebédnek. Szuperegészséges, szuper színes recept, mellyel nagy sikert arathatunk egy grill parti vagy baráti összejövetel alkalmával.
Közepes nehézségű
2 személy
40 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 kisebb ananász
1 doboz bébi spenót
15 dkg áfonya
1 avokádó
10 dkg krémes kecskesajt
1 kisebb lilahagyma
olívaolaj
3 dkg vaj
balzsamecet
só
bors
1 csirkemell filé
1 kisebb ananász
1 doboz bébi spenót
15 dkg áfonya
1 avokádó
10 dkg krémes kecskesajt
1 kisebb lilahagyma
olívaolaj
3 dkg vaj
balzsamecet
só
bors
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 kisebb ananász
1 doboz bébi spenót
15 dkg áfonya
1 avokádó
10 dkg krémes kecskesajt
1 kisebb lilahagyma
olívaolaj
3 dkg vaj
balzsamecet
só
bors
1 csirkemell filé
1 kisebb ananász
1 doboz bébi spenót
15 dkg áfonya
1 avokádó
10 dkg krémes kecskesajt
1 kisebb lilahagyma
olívaolaj
3 dkg vaj
balzsamecet
só
bors
- lépés 1A csirkét vágjuk félbe, sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben a vaj és olívaolaj keverékén süssük aranybarnára, majd pihentessük.
- lépés 2Az ananász két végét vágjuk le, majd hosszában körbe haladva vágjuk le a héját. Negyedeljük hosszában és vágjuk ki a kemény középső részét, szeleteljük fel. Egy forró grillserpenyőben grillezzük meg az ananászszeleteket.
- lépés 3A lilahagymát vágjuk kockára, az avokádót magozzuk ki és szeleteljük fel és tegyük salátástálba.
- lépés 4Adjuk hozzá a leöblített csicseriborsót, a spenótot, az áfonyát és az ananászt.
- lépés 5A csirkét vágjuk fel csíkokra és adjuk a salátához. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg olívaolajjal és balzsamecettel, majd finoman keverjük össze.
- lépés 6Morzsoljuk a tetejére a kecskesajtot.
Fedezze fel ezt is...












