Kukoricás tésztasaláta
1 doboz Bonduelle Gold Csemegekukorica
250 g fusilli
10 dkg feta
1 lilahagyma
15 dkg koktélparadicsom
1 csomag bébi spenót
1 piros kaliforniai paprika
½ uborka
10 dkg fekete olajbogyó
1 csokor menta
1 csokor petrezselyem
1 és ½ citrom
olívaolaj
só, bors
1 doboz Bonduelle Gold Csemegekukorica
250 g fusilli
10 dkg feta
1 lilahagyma
15 dkg koktélparadicsom
1 csomag bébi spenót
1 piros kaliforniai paprika
½ uborka
10 dkg fekete olajbogyó
1 csokor menta
1 csokor petrezselyem
1 és ½ citrom
olívaolaj
só, bors
- lépés 1A tésztát főzzük meg a csomagoláson megadott módon.
- lépés 2Ezidő alatt vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, kockázzuk fel az uborkát, a kaliforniai paprikát és a fetát, vágjuk vékony félszeletekre a lilahagymát.
- lépés 3Készítsük el az öntetet: 1,5 olívaolajat keverjünk el másfél citrom levével, sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá az aprított mentát és petrezselymet is.
- lépés 4Egy nagy salátástálban adjuk az öntethez a hideg vízzel leöblített, elkészült tésztát.
- lépés 5Adjuk a tésztához a felaprított zöldségeket, a Gold csemegekukoricát, a fetát, az olajbogyót és a spenótot.
- lépés 6Óvatosan keverjük össze a friss, színes kukoricás tésztasalátát és fogyasztás előtt pihentessük hűtőben minimum fél órát, hogy az ízek összeérjenek.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!