Gorgonzolás rigatoni rukkolával és dióval
Lágy tejszínes-gorgonzolás szósszal nyakonöntött színes rigatoni tészta, pirított dióval és friss rukkolalevelekkel teljessé téve a fogást.
Könnyű
3 személy
25 perc
Hozzávalók
3 személyre
250 g rigatoni
10 dkg gorgonzola
2 dl tejszín
5 dkg dió
3 dkg vaj
2 marék rukkola
só
bors
10 dkg gorgonzola
2 dl tejszín
5 dkg dió
3 dkg vaj
2 marék rukkola
só
bors
hozzávalók 3 személyre
250 g rigatoni
10 dkg gorgonzola
2 dl tejszín
5 dkg dió
3 dkg vaj
2 marék rukkola
só
bors
10 dkg gorgonzola
2 dl tejszín
5 dkg dió
3 dkg vaj
2 marék rukkola
só
bors
- lépés 1A rigatonit főzzük meg a csomagoláson megadott módon.
- lépés 2Közben olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, tördeljük bele a gorgonzolát és öntsük hozzá a tejszínt. Tekerjünk bele egy nagy adag frissen őrölt borsot és sózzuk, ha szükséges. Kevergessük, ameddig kissé besűrűsödik a szósz.
- lépés 3Egy száraz serpenyőben pirítsuk meg a diót, majd aprítsuk durvára.
- lépés 4Keverjük a tésztát a krémes szószba.
- lépés 5Tálaláskor adjuk hozzá a rukkolát és szórjuk meg a pirított dióval.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Kukoricás tonhallal töltött burgonya
Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
Fedezze fel ezt is...















