Chilis kukoricás, húsos pite
25 dkg bacon
2 csokor újhagyma
rozmaring
40 dkg darált hús
1 ek. vaj
1 dl paradicsomszósz
szerecsendió
só
1 fej fokhagyma
1 tojás
20 dkg leveles tészta
5 dkg cheddar sajt
1 lime reszelt héja
25 dkg bacon
2 csokor újhagyma
rozmaring
40 dkg darált hús
1 ek. vaj
1 dl paradicsomszósz
szerecsendió
só
1 fej fokhagyma
1 tojás
20 dkg leveles tészta
5 dkg cheddar sajt
1 lime reszelt héja
- lépés 1Apróra vágjuk a bacont, az újhagymát és lepirítjuk őket, majd egy kis vajjal dúsítva mellétesszük a darálthúst. Fűszerezzük szerecsendióval és sóval, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsomszószt.
- lépés 2Az így kapott egyveleget összeforgatjuk a chilis kukoricával, majd levesszük a tűzről és elkeverjük egy egész tojással.
- lépés 3Tűzálló edénybe öntjük, megszórjuk rozmaringlevelekkel, reszelt lime héjával, ráreszeljük a cheddar sajtot is.
- lépés 4Lefedjük a levelestésztával, amit középen kissé bevagdosunk, majd lekenjük egy kevés tejföllel, hogy sütés közben ne száradjon ki.
- lépés 5Díszíthetjük zsályalevéllel vagy más zöldfűszerrel, amit előtte áztassunk be egy kis vízbe! 180 °C-on 20 percet sütjük
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Ananászos sült rizs
Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Töltött pizzagolyó paradicsomos mártogatóssal
Mozzarellával, sonkával és Créatif Olíva Mix-szel töltött pizzagolyó recept, körformába rendezve és megsütve. A sütés után a kör közepére paradicsomos-bazsalikomos-fokhagymás szósz kerül, ebbe lehet mártogatni a golyókat.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.













