Céklás-babos mártogatós
Hozzávalók







1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
- lépés 1Keverjünk össze 1 doboz jól lecsepegtetett canellini babot 1 üveg Bonduelle céklával és 1 gerezd hámozott fokhagymával.
- lépés 2Adjunk hozzá 3 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál köményt. Sózzuk, borsozzuk. Szükség esetén adjunk hozzá 2-3 evőkanál hideg vizet.
- lépés 3Miután a keveréket simára turmixoltuk, öntsünk egy tálba, szórjuk meg szezámmaggal (elhagyható), és előételként tálaljuk csíkokra vágott zöldségekkel vagy grissinivel.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Tonhalas-fehérbabos mártogatós
A tonhal és a cannellini fehérbab remek párost alkot. Citrommal, kapribogyóval, lilahagymával és kevés sajtkrémmel összekeverve nagyon finom krémet kapunk, ami mártogatósként vagy pirítós kenyérre kenve is tökéletes recept.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Chilis kukoricás mártogatós
Az édes kukoricát canellini fehérbabbal, illetve egy kevés tejföllel krémesítjük és chilivel, füstölt pirospaprikával, korianderrel, kurkumával, fokhagymával, illetve lime-mal ízesítjük. Az enyhén csípős, fűszeres recept tökéletes házi mártogatós tortilla chips-hez vagy zöldségekhez.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Succotash saláta kukoricával és kétféle babbal
Kipróbálnánk egy igazán autentikus, amerikai kukoricasalátát? Ennek a finom ételnek Succotash az eredeti neve, amely a „főtt kukoricamagot” jelentő őslakos amerikai szóból származik. Az Egyesült Államokban hagyományos köret a grillezéseknél, és bármely általunk választott babbal elkészíthető.
















