Avokádós-vörösbabos saláta tortilla chips-el
Kétszemélyes, gyors, mégis laktató és egészséges saláta recept friss avokádóval, valamint vörösbab és kukorica konzervvel. Kápráztassuk el ebéd vagy vacsorapartnerünket, legyen szó az egyik barátunkról vagy életünk párjáról.
Könnyű
2 személy
15 perc
Olcsó
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Inspirációk - csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Inspirációk - vörösbab
5 szem koktélparadicsom
1 avokádó
fél lilahagyma
friss koriander
1 lime
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
1 doboz Bonduelle Inspirációk - vörösbab
5 szem koktélparadicsom
1 avokádó
fél lilahagyma
friss koriander
1 lime
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Inspirációk - csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Inspirációk - vörösbab
5 szem koktélparadicsom
1 avokádó
fél lilahagyma
friss koriander
1 lime
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
1 doboz Bonduelle Inspirációk - vörösbab
5 szem koktélparadicsom
1 avokádó
fél lilahagyma
friss koriander
1 lime
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
- lépés 1A lilahagymát vágjuk félkarikára, a koktélparadicsomokat felezzük meg, az avokádót szeleteljük fel, majd tegyük őket egy salátástálba a kukoricával és vörösbabbal együtt.
- lépés 2Csavarjuk ki a lime levét és keverés közben apránként adjuk hozzá az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk. A dresszinget öntsük a salátára.
- lépés 3Aprítsuk fel a koriandert és szórjuk meg vele a salátát.
- lépés 4Tálaláskor kínáljunk hozzá tortilla chipset.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Cobb saláta
Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
Fedezze fel ezt is...