Pinterest

Avokádós-vörösbabos saláta tortilla chips-el

Kétszemélyes, gyors, mégis laktató és egészséges saláta recept friss avokádóval, valamint vörösbab és kukorica konzervvel. Kápráztassuk el ebéd vagy vacsorapartnerünket, legyen szó az egyik barátunkról vagy életünk párjáról.
Könnyű
2 személy
15 perc
Olcsó
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Inspirációk - csemegekukorica

1 doboz Bonduelle Inspirációk - vörösbab

5 szem koktélparadicsom

1 avokádó

fél lilahagyma

friss koriander

1 lime

olívaolaj



bors

tortilla chips
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Inspirációk - csemegekukorica

1 doboz Bonduelle Inspirációk - vörösbab

5 szem koktélparadicsom

1 avokádó

fél lilahagyma

friss koriander

1 lime

olívaolaj



bors

tortilla chips

Termékajánlatunk a recepthez

Inspirációk - CsemegekukoricaInspirációk - Csemegekukorica
  1. lépés 1
    A lilahagymát vágjuk félkarikára, a koktélparadicsomokat felezzük meg, az avokádót szeleteljük fel, majd tegyük őket egy salátástálba a kukoricával és vörösbabbal együtt.
  2. lépés 2
    Csavarjuk ki a lime levét és keverés közben apránként adjuk hozzá az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk. A dresszinget öntsük a salátára.
  3. lépés 3
    Aprítsuk fel a koriandert és szórjuk meg vele a salátát.
  4. lépés 4
    Tálaláskor kínáljunk hozzá tortilla chipset.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Cobb saláta

    Cobb saláta

    Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.

  • Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.

  • Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.