nettó tömeg: 400 g
összetevők
tápérték
Elkészítés
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Ricottás-spenótos töltött cannelloni
A ricottás-spenótos töltelékkel megtöltött cannelloninak krémes, fokhagymával és szerecsendióval fűszerezett besamel mártással ágyazunk meg. A tetejére szintén besamel, illetve parmezán kerül, így sütjük készre ezt a kényeztető egytálételt.
Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel
Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Még több recept