összetevők
tápérték
Elkészítés
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Ricottás-spenótos töltött cannelloni
A ricottás-spenótos töltelékkel megtöltött cannelloninak krémes, fokhagymával és szerecsendióval fűszerezett besamel mártással ágyazunk meg. A tetejére szintén besamel, illetve parmezán kerül, így sütjük készre ezt a kényeztető egytálételt.
Zöldborsós rizottó garnélával
A rizottókészítés apró trükkjeit vesszük lépésről lépésre ebben a zöldborsóval, friss spenóttal, parmezánnal, vajjal és a tetején pirított garnélarákkal készült receptben. Így még a kezdők sem ronthatják el ezt az olasz klasszikust!