Vajas kukoricás farfalle bazsalikommal
A gyerekeket néha nehéz lenyűgözni, de ezzel a gyors, krémes kukoricaszósszal készült farfalle recepttel garantáltan boldoggá tehetjük őket! Tálaláskor ízlés szerint egy kevéske rukkolát is adhatunk hozzá.
Könnyű
3 személy
30 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium morzsolt csemegekukorica
1 csokor újhagyma
6 dkg parmezán
5 dkg vaj
1 marék bazsalikom
½ citrom
30 dkg farfalle
só
bors
olívaolaj
1 csokor újhagyma
6 dkg parmezán
5 dkg vaj
1 marék bazsalikom
½ citrom
30 dkg farfalle
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 3 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium morzsolt csemegekukorica
1 csokor újhagyma
6 dkg parmezán
5 dkg vaj
1 marék bazsalikom
½ citrom
30 dkg farfalle
só
bors
olívaolaj
1 csokor újhagyma
6 dkg parmezán
5 dkg vaj
1 marék bazsalikom
½ citrom
30 dkg farfalle
só
bors
olívaolaj
- lépés 1Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe és főzzük a csomagoláson megjelölt ideig.
- lépés 2Vágjuk karikára az újhagymát, a fehér részét olívaolajon dinszteljük meg, adjuk hozzá a kukorica ¾-ét és fél dl vizet és kavargassuk rövid ideig. Sózzuk, borsozzuk, majd pürésítsük.
- lépés 3Olvasszuk fel a vajat a serpenyőben és adjuk hozzá a maradék kukoricát, miután átmelegedett, öntsük hozzá a krémes szószt is. Facsarjuk bele a fél citrom levét.
- lépés 4Szűrjük le a tésztát és adjuk a krémes kukoricához, néhány kanál főző vízzel együtt.
- lépés 5Tépkedjük bele a bazsalikom leveleket és adjuk hozzá a karikára vágott újhagyma zöld részét.
- lépés 6Tálaláskor díszítsük parmezán forgácsokkal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal
A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!
Fedezze fel ezt is...















