Tésztasaláta kukoricával, tonhallal és koktélparadicsommal
Hozzávalók






250 g penne
300 g Bonduelle Prémium Gold kukorica
150 g koktélparadicsom
½ csomag zöldsaláta
1 doboz olajos tonhalkonzerv
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
Só, bors
250 g penne
300 g Bonduelle Prémium Gold kukorica
150 g koktélparadicsom
½ csomag zöldsaláta
1 doboz olajos tonhalkonzerv
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
Só, bors
- lépés 1Készítsük el a pennét a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint. Hagyjuk kihűlni.
- lépés 2Nyissuk ki a kukoricát. Csepegtessük le és morzsoljuk össze a tonhalat. A koktélparadicsomokat méretüktől függően vágjuk ketté vagy 4 darabba. Keverjük össze a kukoricát, a paradicsomot, a zöldsalátát és tonhalat egy tálban.
- lépés 3Végül adjuk hozzá a tésztát. Fűszerezzük citromlével, olívaolajjal, sóval és borssal. Tálalás előtt pihentessük a hűtőszekrényben 1 órán át.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Kukoricás-mangós töltött saláta
Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!
















