Penne sült tofuval és avokádókrémmel
Egyszerűen elkészíthető vega penne, ami remek alternatívát jelent húsmentes napokon vagy vegetáriánusok számára. A tészta avokádókrémmel és szójaszószban sült tofuval készült, így fehérjedús, krémes és ízletes fogást kapunk.
Könnyű
2 személy
20 perc
Hozzávalók
2 személyre
250 g penne
250 g füstölt tofu
1 tk szójaszósz
1 tk olaj
1/4 tk só, egy kis őrölt bors
Az avokádó krémhez:
1 avokádó
2 tk citromlé
2 tk fehér joghurt
1 ek olaj
só és bors
250 g füstölt tofu
1 tk szójaszósz
1 tk olaj
1/4 tk só, egy kis őrölt bors
Az avokádó krémhez:
1 avokádó
2 tk citromlé
2 tk fehér joghurt
1 ek olaj
só és bors
hozzávalók 2 személyre
250 g penne
250 g füstölt tofu
1 tk szójaszósz
1 tk olaj
1/4 tk só, egy kis őrölt bors
Az avokádó krémhez:
1 avokádó
2 tk citromlé
2 tk fehér joghurt
1 ek olaj
só és bors
250 g füstölt tofu
1 tk szójaszósz
1 tk olaj
1/4 tk só, egy kis őrölt bors
Az avokádó krémhez:
1 avokádó
2 tk citromlé
2 tk fehér joghurt
1 ek olaj
só és bors
- lépés 1Tegyük a pennét forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
- lépés 2Az avokádókrém elkészítéséhez vágjuk fel az avokádót, tegyük egy turmixgépbe, adjuk hozzá a többi hozzávalót is és turmixoljuk simára.
- lépés 3Egy tálban keverjük össze a szójaszószt, a borsot és a sót.
- lépés 4Adjuk hozzá a szeletelt tofu-t és alaposan forgassuk meg a pácban.
- lépés 5Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és alacsony lángon süssük a tofut, amíg meg nem pirul.
- lépés 6Adjuk a sült tofu-t a tésztához és keverjük össze az avokádókrémmel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal
A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!
Fedezze fel ezt is...















