Könnyű vajbabos saláta
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető saláta Bonduelle Vapeur vajbab, bébispenót, sárgarépa és brokkolicsíra alapanyagokból. Könnyű, gyomorkímélő recept.
Könnyű
4 személy
10 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
40 dkg bébispenót
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
hozzávalók 4 személyre
40 dkg bébispenót
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
- lépés 1A bébispenótot alaposan megmossuk és lecsepegtetjük, majd 4 tányérra helyezzük.
- lépés 2A babot a vajon kb. 3-4 percig pároljuk, ha elkészült, a sárgarépával összekeverjük, és a salátára rendezzük. Megszórjuk a brokkolicsírával, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Citromos csirkefasírtok szardellás vajbabbal
Újhullámos, szardellával megbolondított vajbab főzelék az újdonságokat szeretőknek. Az ellenállhatatlan és könnyed kulináris élményért fogyasszuk aranybarnára sütött citromos csirkefasírtokkal.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Vajbableves csirkével és vargányagombával
Enyhén savanykás, joghurtos leves recept vajbabbal és zöldhüvelyű vágott zöldbabbal, csirkével és vargányagombával - laktató, akár főételként is megállja a helyét.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Fedezze fel ezt is...
















