Könnyű vajbabos saláta
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető saláta Bonduelle Vapeur vajbab, bébispenót, sárgarépa és brokkolicsíra alapanyagokból. Könnyű, gyomorkímélő recept.
Könnyű
4 személy
10 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
40 dkg bébispenót
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
hozzávalók 4 személyre
40 dkg bébispenót
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa, vékony csíkokra vágva
5 dkg brokkolicsíra
só, bors
40 dkg Bonduelle Vapeur vajbab
- lépés 1A bébispenótot alaposan megmossuk és lecsepegtetjük, majd 4 tányérra helyezzük.
- lépés 2A babot a vajon kb. 3-4 percig pároljuk, ha elkészült, a sárgarépával összekeverjük, és a salátára rendezzük. Megszórjuk a brokkolicsírával, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Citromos csirkefasírtok szardellás vajbabbal
Újhullámos, szardellával megbolondított vajbab főzelék az újdonságokat szeretőknek. Az ellenállhatatlan és könnyed kulináris élményért fogyasszuk aranybarnára sütött citromos csirkefasírtokkal.
Vajbableves csirkével és vargányagombával
Enyhén savanykás, joghurtos leves recept vajbabbal és zöldhüvelyű vágott zöldbabbal, csirkével és vargányagombával - laktató, akár főételként is megállja a helyét.
Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Fedezze fel ezt is...