Pinterest

Halas szendvics joghurtos céklával

Könnyed, de laktató szendvicsek vacsorára vagy akár egy tavaszi piknikre. A joghurt krémessé, a cékla pedig frissé teszi ezt a finom halas fogást.
Könnyű
4 személy
5 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)

1 nagy pohár natúr joghurt

8 szelet teljes kiőrlésű kenyér

olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz

1 üveg Bonduelle ecetes cékla
hozzávalók 4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)

1 nagy pohár natúr joghurt

8 szelet teljes kiőrlésű kenyér

olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz

1 üveg Bonduelle ecetes cékla
  1. lépés 1
    A halat csepegtessük le, és vágjuk kisebb darabokra. A céklát hasonlóképpen készítsük elő, majd tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a joghurtot. Alaposan keverjük össze.
  2. lépés 2
    Fejenként 2-2 szelet kenyeret tegyünk egy tányér közepére. A kenyér egyik felére halmozzuk fel a halat, a másikra a céklát, végül ízlés szerint locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal és citromlével, és díszítsük apróra vágott petrezselyemzölddel.