Könnyed, de laktató szendvicsek vacsorára vagy akár egy tavaszi piknikre. A joghurt krémessé, a cékla pedig frissé teszi ezt a finom halas fogást.
Könnyű
4 személy
5 perc
0 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)
1 nagy pohár natúr joghurt
8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz
1 üveg Bonduelle ecetes cékla
hozzávalók 4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)
1 nagy pohár natúr joghurt
8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz
1 üveg Bonduelle ecetes cékla
Termékajánlatunk a recepthez
Cékla ecetes szeletelt
lépés 1
A halat csepegtessük le, és vágjuk kisebb darabokra.
A céklát hasonlóképpen készítsük elő, majd tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a joghurtot. Alaposan keverjük össze.
lépés 2
Fejenként 2-2 szelet kenyeret tegyünk egy tányér közepére.
A kenyér egyik felére halmozzuk fel a halat, a másikra a céklát, végül ízlés szerint locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal és citromlével, és díszítsük apróra vágott petrezselyemzölddel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Céklás nyári tekercs
Az ázsiai eredetű, friss, ropogós zöldségekkel megpakolt nyári tekercs sokak kedvence, de mit tehetünk, ha szezonon kívül kívánjuk meg? Próbáljuk ki színes céklával és édes körtével!
Céklás hummusz
Színes, puhára sült céklával bolondított hummusz mellé zaatar fűszeres sült pitával. Tálaljuk a humm...
Alma-cékla saláta
Alma, cékla, madársaláta és sajt alkotja ezt a könnyed, mégis ünnepi salátát. Színes előételként vag...