A sajtos-tejfölös, fehérbabos, kukoricás és darált pulykahúsos tölteléket először raguvá főzzük. Majd ezt töltjük a négyzetre vágott réteslapokba, a tetejére kevés cheddar sajtot szórunk és így alakítjuk ki a kis batyukat, amit kisütünk. Finom, könnyen hordozható recept uzsonnára vagy kiránduláshoz.
A legkönnyebben elkészíthető desszertek közül a csokis desszertek mindig a lista élén állnak! Valójában csak úgy tobzódunk a jó csokoládés receptekben: fondant, torta, keksz, pite (ét-, tej- vagy akár fehér csokoládéval)... Minden receptnek megvan a maga varázsa!
De miért használjunk babot ebben a receptben? Lágyabbá és könnyebbé teszi a brookie tésztáját. Lisztet már nem is kell hozzáadni, hogy az egyik legízletesebb desszertet kapjuk! A hüvelyesek használata az egyik legújabb trend a sütésben: próbáljuk ki és fedezzük fel a legjobb recepteket!
Ha nincs csokoládé chipszünk a brookie-hoz, vagy bármilyen más recepthez, akkor könnyedén magunk is elkészíthetjük. Fogjunk egy kis sütő csokoládét, tegyük egy vágódeszkára és egy nagy késsel vágjuk apró darabokra. Utána alaposan takarítsunk fel, mert a kis csokoládédarabok gyorsan elolvadnak. Ez minden bizonnyal a legegyszerűbb trükk bármilyen típusú (sötét, tejes vagy fehér) csokoládé chips hozzáadásához bármilyen típusú tészta esetén. Ezután már csak időt kell szánnunk rá, hogy a csokoládé darabokat alaposan beledolgozzuk a kedvenc tészta receptünkbe.