Pinterest

Epres-fetás tésztasaláta rukkolával

Ki mondta, hogy az egészséges receptek csak unalmasak lehetnek? Tegyük próbára ezt a friss, kora nyárias ízeket idéző fusilli salátát édes eperrel, kesernyés rukkolával, sós-krémes fetával és konzerv lencsével, melyet balzsamecetes-mézes öntettel tehetünk tökéletessé.
Hozzávalók
4 személyre
250 g fusilli

½ doboz Bonduelle Vapeur lencse

½ kg eper

15 dkg feta

2-3 marék rukkola

1 tk. méz

2 ek. balzsamecet



bors

5 ek. olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
250 g fusilli

½ doboz Bonduelle Vapeur lencse

½ kg eper

15 dkg feta

2-3 marék rukkola

1 tk. méz

2 ek. balzsamecet



bors

5 ek. olívaolaj

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur LencseVapeur Lencse
  1. lépés 1
    A fusillit főzzük meg a dobozon lévő utasítás szerint. Szűrjük le, majd öblítsük le hideg vízzel.
  2. lépés 2
    Az epret mossuk meg és szedjük ki a csumáját. Mérettől függően felezzük vagy negyedeljük a szemeket.
  3. lépés 3
    A mézet keverjük ki a balzsamecettel, majd csurgassuk hozzá az olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk az öntetet.
  4. lépés 4
    Tegyük a fusillit egy salátástálba, adjuk hozzá az epret, a lencsét, a rukkolát és öntsük rá a salátaöntet.
  5. lépés 5
    Végezetül morzsoljuk rá a fetát és óvatosan forgassuk át a salátát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Csoki Mousse aquafabából

    Csoki Mousse aquafabából

    Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET