Currywurst curry szószos babbal
Tegyük izgalmasabbá a berliniek kedvenc street food receptjét Bonduelle currys babbal és finom körítéssel. A kisütött, felszeletelt grillkolbászokat curry szószos fehérbabbal a tetején tálaljuk, mellé kis adag, apróra kockázott, friss zöldségekből összeállított salátát és grillezett pita szeleteket kínáljunk.
Közepes nehézségű
2 személy
30 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Curry
4 db fehér grillkolbász
2 pita
1 lilahagyma
125 ml almaecet
1 ek. porcukor
só
bors
4 db fehér grillkolbász
2 pita
1 lilahagyma
125 ml almaecet
1 ek. porcukor
só
bors
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Curry
4 db fehér grillkolbász
2 pita
1 lilahagyma
125 ml almaecet
1 ek. porcukor
só
bors
4 db fehér grillkolbász
2 pita
1 lilahagyma
125 ml almaecet
1 ek. porcukor
só
bors
- lépés 1Vágjuk fel vékonyan a lilahagymát.
- lépés 2Tegyük az ecetet egy befőttesüvegbe, adjuk hozzá a cukrot és 1 tk. sót, majd keverjük jól el és tegyük bele a hagymát. Öntsük fel meleg vízzel és hagyjuk állni 1 órát.
- lépés 3Grillen vagy egy serpenyőben süssük meg a kolbászokat.
- lépés 4Közben melegítsük át a Bon Menu Curry szószos fehérbabot.
- lépés 5Vágjuk fel a kolbászokat és tálaljuk ki egy tányérra, tetejére halmozva a Bon Menu Curry-t és a pácolt lilahagymát.
- lépés 6Kínáljunk hozzá pirított pitát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mediterrán fűszeres-paradicsomos fehérbab fetával
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető egytálétel, kevés hozzávalóval. A paradicsom szószt oregánóval és egy csipet fahéjjal ízesíthetjük, az ételt pedig morzsolt fetával és sok friss petrezselyemmel a tetején kínáljuk. Lágy sárgájú tojást is adhatunk hozzá. Friss kovászos kenyérrel lesz tökéletes recept.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Egyedényes babos tészta
Krémes tészta fehérbabbal és brokkolival, amelynek különlegessége, hogy az egész étel egyetlen lábosban készül el. Egyszerű és nagyszerű recept.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Narancsos édesburgonya krémleves cannellini babbal
Narancslével és zsályával ízesített leves recept a téli hideg ellen. A canellini bab adja a leves krémességét, az édesburgonya az alapját, kevés chilivel tesszük pikánssá, és egy kis méz adja a plusz édességét. Különlegessége, hogy almát is főzünk bele és apró almakockákkal a tetején tálaljuk.
Fedezze fel ezt is...















