Cézár saláta
AVE CESAR! A római császárról elnevezett klasszikus az egyik legfinomabb saláta, de rántott csirkével új szintre emelhetjük az ízeket.
Könnyű
2 személy
15 perc
15 perc
Hozzávalók









Hozzávalók
2 személyre
125 gramm száraz kenyér
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
Worcestershire szósz
1 marék koktélparadicsom (250 gramm)
8 db vékony csirkemell
1 csomag zöldsaláta
100 gramm tört mogyoró
Olívaolaj
Bors
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
Worcestershire szósz
1 marék koktélparadicsom (250 gramm)
8 db vékony csirkemell
1 csomag zöldsaláta
100 gramm tört mogyoró
Olívaolaj
Bors
hozzávalók 2 személyre
125 gramm száraz kenyér
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
Worcestershire szósz
1 marék koktélparadicsom (250 gramm)
8 db vékony csirkemell
1 csomag zöldsaláta
100 gramm tört mogyoró
Olívaolaj
Bors
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
Worcestershire szósz
1 marék koktélparadicsom (250 gramm)
8 db vékony csirkemell
1 csomag zöldsaláta
100 gramm tört mogyoró
Olívaolaj
Bors
- lépés 1Vágjuk apró kockákra a kenyeret. Pirítsuk meg olívaolajon.
- lépés 2Készítsük el a dresszinget. Verjük fel a tojássárgáját olívaolajjal. Adjunk hozzá zúzott fokhagymát, reszelt parmezánt, néhány csepp Worcestershire szószt, végül borsozzuk meg bőségesen. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat.
- lépés 3Lisztezzük be a csirkeszeleteket. Forgassuk meg a tojássárgájában, majd a tört mogyoróban. Süssük meg a csirkét egy serpenyőben.
- lépés 4Tegyük a zöldsalátát egy tálba, adjuk hozzá a koktélparadicsomot, a krutont és a dresszinget. Óvatosan forgassuk össze a csirkével. Jó étvágyat!
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Avokádós wrap Croustis falatokkal
A puha tortillát krémes avokádóval, zsenge bébispenóttal, pikáns lilahagymával és lédús paradicsomszeletekkel rétegezzük, majd egy leheletnyi majonézzel és a frissen sült, roppanós Croustis falatokkal koronázzuk meg. Szorosan feltekerjük, félbevágjuk, és máris kész a tökéletes wrap.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Fedezze fel ezt is...















