nettó tömeg: 400 g
összetevők
tápérték
Elkészítés
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék
Egy jól bevált borsófőzelék recept, amit egyszerű elkészíteni, mégis minden benne van, amit egy krémes, házias főzeléktől elvárunk.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Zöldborsó pörkölt tejföllel
Egy klasszikus magyar fogás, amit újra és újra szívesen elkészítünk – ez a tejfölös zöldborsó pörkölt friss, roppanós Bonduelle Vapeur zöldborsóval és házi nokedlivel készül. Tartalmas, krémes, mégis friss – tökéletes ebéd vagy vacsora az egész családnak.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Pyttipanna, svéd serpenyős zöldborsóval
A tipikus skandináv recept eredetileg a maradékok felhasználására készült, alapja az apró kockára vágott krumpli és maradék sült hús. Hagymával, fokhagymával, bacon-nel és zöldborsóval tehetjük teljessé. Kiválóan illik hozzá a tükörtojás és a savanyúság.




















