Vapeur vörösbab
Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is.
Áztatott száraz vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só, Szilárdító anyag: kalcium-klorid
Rostforrás, Magas fehérjetartalom
100g | adagonként 125g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 486 kJ | 603 kJ |
Energia (kcal) | 116 kcal | 143 kcal |
Zsír (g) | 0,5 g | 0,6 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0 g | 0,0 g |
Szénhidrát (g) | 15,2 g | 19 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,5 g | 0,6 g |
Rost (g) | 8,5 g | 11 g |
Fehérje (g) | 8,3 g | 10 g |
Só (g) | 0,51 g | 0,64 g |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Lisztmentes csokitorta
Az újdonságok szerelmeseinek itt egy könnyen elkészíthető, de annál finomabb torta, amely ráadásul liszt nélkül készül. Ez a kényeztető, csokis recept egy meglepő alapanyagtól, a vörösbabtól lesz igazán krémes.
Vörösbabos brownie
Meglepetés brownie! Csokival, tojással, cukorral és vörösbabbal készül! Így kevesebb cukrot tartalmaz és ráadásul lisztmentes is.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.