Gold csemegekukorica

Szuperédes fajtájú kukorica. Édes ízét a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti. Vákuumzárású, tépőzáras kiszerelés.

nettó tömeg: 440 g töltőtömeg : 390 g

összetevők

Csemegekukorica, ivóvíz, étkezési só.

tápérték

100g
Energia (kJ) 309 kJ
Energia (kcal) 73 kcal
Zsír (g) 1,4 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 11 g
- amelyből cukrok (g) 5,1 g
Rost (g) 3,0 g
Fehérje (g) 2,7 g
Só (g) 0,28 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával

    Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával

    A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezve is elkészíthető! Tálaljuk csicseriborsóval, kukoricával és vörösbabbal gazdagított bulgur salátával, amit olívaolajos-chilis-lime-os öntettel tehetünk még ízletesebbé.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

Még több recept