GOLD csemegekukorica

Szuperédes fajtájú kukorica. Édes ízét a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti. Vákuumzárású, tépőzáras kiszerelés.
Garantáltan növényvédőszer-maradvány nélküli termékcsaládunk. Több, mint 160 éve dolgozunk együtt mezőgazdasági partnereinkkel a föld-, víz- és levegőbarát zöldségtermesztés fejlesztésében. A folyamat legújabb mérföldköveként organikus ("bio") élelmiszereink mellett olyan termékekkel is megjelenünk, melyek garantáltan nem tartalmaznak növényvédőszer-maradványt. Kínálatunkban a Bonduelle Gold szuperédes és ropogós csemegekukorica termékcsaládja az első, amely megkapta ezt a besorolást. Ez azt jelenti, hogy a termékekben garantáltan 0,00001g/kg-nél kevesebb növényvédőszer található - azaz a jelenlegi laboratóriumi körülmények között nem lehet kimutatni benne ilyen anyagok jelenlétét, és mindezt mérések is igazolják. Terveink szerint a későbbiekben további, garantáltan növényvédőszer-maradvány nélküli termékekkel is bővítjük majd .



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

Kiszerelés :
nettó tömeg: 340 g töltőtömeg : 285 g

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Könnyen variálható kukorica krémleves, ami egy kis plusz ötlettel önálló fogássá válik – és nem csak hideg napokon állja meg a helyét.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Csőben sült pulykamell kukoricával

    Csőben sült pulykamell kukoricával

    Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET