összetevők
tápérték
Elkészítés
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Ricottás-spenótos töltött cannelloni
A ricottás-spenótos töltelékkel megtöltött cannelloninak krémes, fokhagymával és szerecsendióval fűszerezett besamel mártással ágyazunk meg. A tetejére szintén besamel, illetve parmezán kerül, így sütjük készre ezt a kényeztető egytálételt.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Fehérbab szószos rigatoni
Krémes, rozmaringos, fokhagymás canellini babból készült szósz kerül a rigatonira, amit pirított dióval szórunk meg és bébi spenóttal teszünk teljessé. Könnyen elkészíthető, ízletes recept, ráadásul olyan tésztaétel, ami elsőre nem jutna eszünkbe.