Bon Menu Curry

Bon Menu termékcsaládunk egyik legfiatalabb tagja, mely tökéletes választás a keleti ízek kedvelőinek, hiszen az ízletes fehérbabot curry mártással párosítottuk. Főként fehér húsokhoz ajánljuk, további fűszerezést nem igényel, hiszen önmagában is tökéletesen ízletes és különleges. Hidegen és felmelegítve is kitűnő.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 430 g

összetevők

Ivóvíz, Fehérbab (40%), Cukor, Sűrített paradicsom, Napraforgóolaj, Étkezési só, Curry fűszerkeverék (0,6%), Kukoricakeményítő, Fokhagymapor

nyomokban tartalmazhat Glutént.

tápérték

100g
Energia (kJ) 469 kJ
Energia (kcal) 112 kcal
Zsír (g) 3,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,4 g
Szénhidrát (g) 15 g
- amelyből cukrok (g) 6,3 g
Rost (g) 4,0 g
Fehérje (g) 4,2 g
Só (g) 0,65 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Vörösbab burger tahini szósszal és sült édesburgonyával

    Vörösbab burger tahini szósszal és sült édesburgonyával

    Ha már unjuk a húst, itt egy finom zöldséges alternatíva! Készítsük el ezt a vega bab burger receptet lilahagymával, reszelt répával, salátával, paradicsommal és krémes, tahinis szósszal. Köretként pedig ropogósra sült édesburgonyát fogyasszunk mellé.

Még több recept