Gold Bio kukorica
A Bonduelle természetesen édes és ropogós Gold csemegekukoricája megjelent BIO változatban is. Egészség és minőség, mindez hozzáadott cukor és adalékanyagok nélkül - a földtől az asztalig! Éppen addig főzzük, hogy megtartsa ropogósságát és természetes édességét.
összetevők
tápérték
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel
Könnyen variálható kukorica krémleves, ami egy kis plusz ötlettel önálló fogássá válik – és nem csak hideg napokon állja meg a helyét.
Csőben sült pulykamell kukoricával
Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.