Nyári cseresznyesaláta
A piros színű saláta nagyon egészséges! Cékla, cseresznye, koktélparadicsom és piros tölgyfalevél saláta keverékéből áll ez az antioxidánsokban rendkívül gazdag fogás.
Könnyű
4 személy
15 perc
Hozzávalók







Hozzávalók
4 személyre
1 fej lilahagyma
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 fej lilahagyma
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
- lépés 1Hámozzunk meg és aprítsunk fel 1 fej lilahagymát. Magozzunk ki 150 g cseresznyét és vágjuk négyfelé.
- lépés 2Vágjunk félbe 200 g koktélparadicsomot, vagy ha 2 db normál paradicsomot használunk, akkor egyszerűen csak vágjuk őket kisebb darabokra. Kockázzunk fel 1 db főtt céklát.
- lépés 3Keverjünk össze 3 ek repceolajat, 1 ek balzsamecetet, 1 ek magos mustárt, némi sót és borsot egy salátástálban. Adjuk hozzá a tölgyfalevél salátát, a cseresznyéket, a céklát, a paradicsomot és a hagymát.
- lépés 4Forgassuk össze és tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Csoki Mousse aquafabából
Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással
A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.
Fedezze fel ezt is...















