Nyári cseresznyesaláta
A piros színű saláta nagyon egészséges! Cékla, cseresznye, koktélparadicsom és piros tölgyfalevél saláta keverékéből áll ez az antioxidánsokban rendkívül gazdag fogás.
Könnyű
4 személy
15 perc
Hozzávalók







Hozzávalók
4 személyre
1 fej lilahagyma
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 fej lilahagyma
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
150 g cseresznye
200 g koktélparadicsom
1 db főtt cékla
1 zacskó tölgyfalevél saláta
Az öntethez:
3 ek. repceolaj
1 ek. balzsamecet
1 ek. magos mustár
só
bors
- lépés 1Hámozzunk meg és aprítsunk fel 1 fej lilahagymát. Magozzunk ki 150 g cseresznyét és vágjuk négyfelé.
- lépés 2Vágjunk félbe 200 g koktélparadicsomot, vagy ha 2 db normál paradicsomot használunk, akkor egyszerűen csak vágjuk őket kisebb darabokra. Kockázzunk fel 1 db főtt céklát.
- lépés 3Keverjünk össze 3 ek repceolajat, 1 ek balzsamecetet, 1 ek magos mustárt, némi sót és borsot egy salátástálban. Adjuk hozzá a tölgyfalevél salátát, a cseresznyéket, a céklát, a paradicsomot és a hagymát.
- lépés 4Forgassuk össze és tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Kukoricás-mangós töltött saláta
Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!
Fedezze fel ezt is...















