Kakukkfüves gombás bruschetta
Az olasz bruscetta pikánsabb verziója. Ropogós kenyérkéken felhalmozott friss paradicsom és kakukkfüves gomba. A klasszikus verziónál kiadósabb fogás!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
- lépés 1Forrósítsunk fel egy serpenyőt, majd öntsük bele az olajat és a leszűrt gombát, nagy lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a balzsamecetet és a cukrot, és kevergetve pároljuk még pár percig.
- lépés 2Ezután szórjuk bele a kakukkfüvet, majd sózzuk, borsozzuk. Pirítsuk meg a kenyérszeleteket, dörzsöljük be a fokhagymával és halmozzuk a tetejére a fűszeres gombát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Moussaka
Mit szólnánk egy hús nélküli muszaka változathoz? A gomba és a lencse találkozása bizonyára megörvendezteti ízlelőbimbóinkat Görögország édes ízeit felidézve.
Gombás lepény
Egyszerű, de nagyszerű recept: ropogós sajtos-gombás lepény. Ha szeretjük a gombás pizzát, ezzel se lőhetünk mellé!
Boros gombaleves
Ne csüggedjünk, ha nem kapunk friss gombát, mert konzerv vagy üveges zöldségből is készíthetünk ízletes krémlevest. Tejföllel és sajtos pirítóssal tálalva isteni fogás lesz belőle. Vigyázat, a recept fehérbort is tartalmaz!
Fedezze fel ezt is...