Pinterest

Kakukkfüves gombás bruschetta

Az olasz bruscetta pikánsabb verziója. Ropogós kenyérkéken felhalmozott friss paradicsom és kakukkfüves gomba. A klasszikus verziónál kiadósabb fogás!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek

1 ek. friss kakukkfű

2 ek. balzsamecet

2 ek. olívaolaj

1 ek. barnacukor bors

1 gerezd fokhagyma

bagett szeletek



bors
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek

1 ek. friss kakukkfű

2 ek. balzsamecet

2 ek. olívaolaj

1 ek. barnacukor bors

1 gerezd fokhagyma

bagett szeletek



bors

Termékajánlatunk a recepthez

Prémium Szeletelt CsiperkegombaPrémium Szeletelt Csiperkegomba
  1. lépés 1
    Forrósítsunk fel egy serpenyőt, majd öntsük bele az olajat és a leszűrt gombát, nagy lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a balzsamecetet és a cukrot, és kevergetve pároljuk még pár percig.
  2. lépés 2
    Ezután szórjuk bele a kakukkfüvet, majd sózzuk, borsozzuk. Pirítsuk meg a kenyérszeleteket, dörzsöljük be a fokhagymával és halmozzuk a tetejére a fűszeres gombát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Moussaka

    Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Moussaka

    Mit szólnánk egy hús nélküli muszaka változathoz? A gomba és a lencse találkozása bizonyára megörvendezteti ízlelőbimbóinkat Görögország édes ízeit felidézve.

  • Gombás lepény

    Gombás lepény

    Egyszerű, de nagyszerű recept: ropogós sajtos-gombás lepény. Ha szeretjük a gombás pizzát, ezzel se lőhetünk mellé!

  • Boros gombaleves

    Boros gombaleves

    Ne csüggedjünk, ha nem kapunk friss gombát, mert konzerv vagy üveges zöldségből is készíthetünk ízletes krémlevest. Tejföllel és sajtos pirítóssal tálalva isteni fogás lesz belőle. Vigyázat, a recept fehérbort is tartalmaz!