Kakukkfüves gombás bruschetta
Az olasz bruscetta pikánsabb verziója. Ropogós kenyérkéken felhalmozott friss paradicsom és kakukkfüves gomba. A klasszikus verziónál kiadósabb fogás!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
- lépés 1Forrósítsunk fel egy serpenyőt, majd öntsük bele az olajat és a leszűrt gombát, nagy lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a balzsamecetet és a cukrot, és kevergetve pároljuk még pár percig.
- lépés 2Ezután szórjuk bele a kakukkfüvet, majd sózzuk, borsozzuk. Pirítsuk meg a kenyérszeleteket, dörzsöljük be a fokhagymával és halmozzuk a tetejére a fűszeres gombát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Boros gombaleves
Ne csüggedjünk, ha nem kapunk friss gombát, mert konzerv vagy üveges zöldségből is készíthetünk ízletes krémlevest. Tejföllel és sajtos pirítóssal tálalva isteni fogás lesz belőle. Vigyázat, a recept fehérbort is tartalmaz!
Gombás farfalle
Ideális recept a rohanó hétköznapokra. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető kókuszzsíron pirított gombás tészta, a tetején gomolyasajttal megszórva.
Gombás lepény
Egyszerű, de nagyszerű recept: ropogós sajtos-gombás lepény. Ha szeretjük a gombás pizzát, ezzel se lőhetünk mellé!
Fedezze fel ezt is...