Sajtos-sonkás-gombás omlett tekercsek

A sajtos-sonkás omlett tekercs tökéletes választás, ha vendégeket várunk. Párosíthatjuk zöldségekkel vagy bármilyen zöldsalátával, ráadásul igazán elegánsan mutat az asztalon.
Közepes nehézségű
2 személy
15 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle szeletelt gomba

6 db tojás

4 szelet sonka

4 szelet cheddar

5 dkg vaj

friss zöldsaláta

6-8 szem koktélparadicsom

snidling



bors

olívaolaj

almaecet

fogpiszkáló
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle szeletelt gomba

6 db tojás

4 szelet sonka

4 szelet cheddar

5 dkg vaj

friss zöldsaláta

6-8 szem koktélparadicsom

snidling



bors

olívaolaj

almaecet

fogpiszkáló

Termékajánlatunk a recepthez

Szeletelt csiperkegomba
  1. lépés 1
    A tojásokat verjük fel és keverjük bele a gombát, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. lépés 2
    Egy serpenyőben hevítsük fel a vaj felét és öntsük bele a tojásos keverék felét, ne kevergessük. Süssük pár percig, majd amikor a teteje is nagyjából megszilárdult, óvatosan fordítsuk meg és tegyünk rá két szelet sajtot. Süssük még 1-2 percig, majd tegyük át egy vágódeszkára és ismételjük meg a műveletet az adag másik felével.
  3. lépés 3
    Helyezzünk két-két szelet sonkát a két omlettre és tekerjük fel szorosan, mint egy palacsintát, majd vágjuk fel kisebb darabokra és szúrjuk át fogpiszkálóval.
  4. lépés 4
    Keverjük össze a tetszőlegesen választott zöldsalátát a félbevágott koktélparadicsommal, locsoljuk meg olívaolajjal és almaecettel, majd sózzuk, borsozzuk.
  5. lépés 5
    Tálaláskor szórjuk meg az omlett tekercseket apróra vágott snidlinggel és halmozzunk mellé a salátából.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.

  • Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Moussaka

    Mit szólnánk egy hús nélküli muszaka változathoz? A gomba és a lencse találkozása bizonyára megörvendezteti ízlelőbimbóinkat Görögország édes ízeit felidézve.

  • Darált húsos, gombás-babos töltött batyu

    Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.