Indiai babfőzelék
A bab rendkívül egészséges és ezernyi variációt készíthetünk belőle. Ennél a receptnél a magyar és az indiai konyha insiprálta ezt a pikáns, gazdag currys babfőzeléket.
Közepes nehézségű
4 személy
60 perc
50 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
2 evőkanál vaj
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
2 db közepes vöröshagyma
450 g konzervparadicsom
3 dl joghurt
1 teáskanál római kömény
1 kávéskanál koriandermag
1 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál kurkuma
só ízlés szerint
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
2 db közepes vöröshagyma
450 g konzervparadicsom
3 dl joghurt
1 teáskanál római kömény
1 kávéskanál koriandermag
1 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál kurkuma
só ízlés szerint
hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál vaj
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
2 db közepes vöröshagyma
450 g konzervparadicsom
3 dl joghurt
1 teáskanál római kömény
1 kávéskanál koriandermag
1 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál kurkuma
só ízlés szerint
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
2 db közepes vöröshagyma
450 g konzervparadicsom
3 dl joghurt
1 teáskanál római kömény
1 kávéskanál koriandermag
1 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál kurkuma
só ízlés szerint
- lépés 1A vajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, amit pirítás után megszórunk római köménnyel, összezúzott koriandermaggal, mustármaggal és kurkumával. Addig sütjük így, amíg illatozni nem kezdenek a fűszerek.
- lépés 2Felöntjük az egészet a konzervparadicsommal, és hagyjuk egy picit rotyogni, hogy veszítsen a levéből az egész. Öntsük a serpenyőbe a babot, majd a legvégén a joghurtot is hozzákeverjük! Ezek után ízlésünknek megfelelően sózzuk az egészet. Tálalhatjuk is, díszítésnek pedig szórjunk apróra vágott újhagyma zöldet a curry tetejére.
Fedezze fel ezt is...