Garnélás-mangós saláta zöldbabbal
Üdítő és tápanyagokban gazdag recept rengeteg mentával a forró nyári napokra, amely a gondtalan és ízletes élményekkel teli tengerparti nyaralásokat idézi fel bennünk.
Könnyű
4 személy
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 Bonduelle Vapeur egész zöldbab konzerv
200 g garnéla
1 mangó
10 szem koktélparadicsom
madársaláta
1 lime
friss menta
olívaolaj
só
bors
200 g garnéla
1 mangó
10 szem koktélparadicsom
madársaláta
1 lime
friss menta
olívaolaj
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 Bonduelle Vapeur egész zöldbab konzerv
200 g garnéla
1 mangó
10 szem koktélparadicsom
madársaláta
1 lime
friss menta
olívaolaj
só
bors
200 g garnéla
1 mangó
10 szem koktélparadicsom
madársaláta
1 lime
friss menta
olívaolaj
só
bors
- lépés 1Egy serpenyőben, olívaolajon pár perc alatt pároljuk-pirítsuk meg a garnélát. Szórjunk rá egy kis chillipelyhet és sózzuk. Hagyjuk kihűlni.
- lépés 2A Bonduelle zöldbabot csepegtessük le.
- lépés 3A mangó húsát vágjuk le 2 oldalt a mag mellett, majd (még a héjában) késsel hosszában, majd keresztben is vágjuk be a gyümölcshúst, fordítsuk ki a héjat és az így keletkezett mangókockákat metsszük le. A koktélparadicsomot vágjuk ketté.
- lépés 4Tegyük egy tálba az összes hozzávalót, keverjük hozzá a menta leveleket, majd sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg olívaolajjal és a lime levével. Tegyük egy tálba az összes hozzávalót, keverjük hozzá a menta leveleket, majd sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg olívaolajjal és a lime levével.
Fedezze fel ezt is...