Csicseriborsós, kókusztejes sütőtökleves a hideg napokra
Vitamindús, melengető sütőtökleves, amely a csicseriborsótól lesz még krémesebb és rendkívül gyorsan elkészül.
Közepes nehézségű
4 személy
5 perc
25 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
1 zacskó Bonduelle sütőtökös krémleves zöldségkeverék
1 kis doboz kókusztej
2 gerezd fokhagyma
1 tk. őrölt római kömény
1 tk. őrölt koriander
½ tk. cayenne bors
5 dl alaplé
citrom
só
bors
olívaolaj
kókuszpehely
tökmag
tökmagolaj
1 zacskó Bonduelle sütőtökös krémleves zöldségkeverék
1 kis doboz kókusztej
2 gerezd fokhagyma
1 tk. őrölt római kömény
1 tk. őrölt koriander
½ tk. cayenne bors
5 dl alaplé
citrom
só
bors
olívaolaj
kókuszpehely
tökmag
tökmagolaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
1 zacskó Bonduelle sütőtökös krémleves zöldségkeverék
1 kis doboz kókusztej
2 gerezd fokhagyma
1 tk. őrölt római kömény
1 tk. őrölt koriander
½ tk. cayenne bors
5 dl alaplé
citrom
só
bors
olívaolaj
kókuszpehely
tökmag
tökmagolaj
1 zacskó Bonduelle sütőtökös krémleves zöldségkeverék
1 kis doboz kókusztej
2 gerezd fokhagyma
1 tk. őrölt római kömény
1 tk. őrölt koriander
½ tk. cayenne bors
5 dl alaplé
citrom
só
bors
olívaolaj
kókuszpehely
tökmag
tökmagolaj
- lépés 11. Hevítsünk olajat egy lábosban és szórjuk bele a római köményt, koriandert és cayenne borsot és kevergessük 1-2 percig, majd reszeljük hozzá a fokhagymát is. Vigyázzunk, hogy ne égjenek meg.
- lépés 22. Tegyük bele a csicseriborsót és a sütőtökös krémelves keveréket, majd sózzuk, borsozzuk és öntsük fel az alaplével. Főzzük a forrástól számított 5 percig.
- lépés 33. Ezidő alatt száraz serpenyőben pirítsuk meg kissé a kókuszpelyhet.
- lépés 44. Ha leves megfőtt, öntsük fel a kókusztejjel, botmixerrel pürésítsük, majd ízesítsük egy kevés citromlével.
- lépés 55. Tálaláskor szórjunk a leves tetejére a kókuszpehelyből és a tökmagból, valamint pár csepp tökmagolajat is öntsünk rá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
Áfonyás pulykagolyó vajas zöldborsóval
Karácsonyi pulyka újragondolva! Érdemes kipróbálnunk húsgolyó formában áfonyalekváros mázzal és vajas-fokhagymás zöldborsóval - az ünnepi asztal egyik legjobb fogása lesz.
Currywurst curry szószos babbal
Tegyük izgalmasabbá a berliniek kedvenc street food receptjét Bonduelle currys babbal és finom körítéssel. A kisütött, felszeletelt grillkolbászokat curry szószos fehérbabbal a tetején tálaljuk, mellé kis adag, apróra kockázott, friss zöldségekből összeállított salátát és grillezett pita szeleteket kínáljunk.
Fedezze fel ezt is...