Családi kiszerelésű, fogyasztásra kész vörösbab. Egyik legnépszerűbb termékünk kiváló fehérjeforrás, és megszínesíti az ételeket. Változatosan felhasználható hüvelyes zöldség.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 800 g töltőtömeg : 500 g

összetevők

Vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g adagonként 125g
Energia (kJ) 394 kJ 488 kJ
Energia (kcal) 94 kcal 116 kcal
Zsír (g) 0,8 g 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,1 g <0,1 g
Szénhidrát (g) 11,4 g 14 g
- amelyből cukrok (g) 0,7 g 0,9 g
Rost (g) 6 g 7,5 g
Fehérje (g) 7,2 g 9,0 g
Só (g) 0,62 g 0,78 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csevapcsicsa lilahagyma salátával és babpürével

    Csevapcsicsa lilahagyma salátával és babpürével

    A csevapcsicsa a grillszezon egyik kedvenc receptje, és akár szabad tűzön, akár grillserpenyőben is elkészíthető. Mellé friss-savanykás lilahagyma salátát, chilis vagy barbeque-s babpürét és kenyeret kínáljunk.

  • Feketebabos taco

    Feketebabos taco

    Hétvégén Mexikóba megyünk! Persze nem fizikailag, hanem egy doboz feketebab, pár szál rukkola és néhány tortilla segítségével, amelyből gyors és könnyű előételt varázsolhatunk a hétvégi piknikre vagy sütögetésre.

  • Kukoricás, vegyes babos rizssaláta garnélával

    Kukoricás, vegyes babos rizssaláta garnélával

    A rizsre nem úgy gondolunk, mint saláta alapra, pedig remekül kombinálható különböző ízű és állagú alapanyagokkal. Ez a kétféle babbal, roppanós garnélával, édes kukoricával és friss zöldségekkel készült rizssaláta édes-csipős öntettel meglocsolva csodálatos recept.

Még több recept