Családi kiszerelésű, fogyasztásra kész vörösbab. Egyik legnépszerűbb termékünk kiváló fehérjeforrás, és megszínesíti az ételeket. Változatosan felhasználható hüvelyes zöldség.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 800 g töltőtömeg : 500 g

összetevők

Vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g adagonként 125g
Energia (kJ) 394 kJ 488 kJ
Energia (kcal) 94 kcal 116 kcal
Zsír (g) 0,8 g 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,1 g <0,1 g
Szénhidrát (g) 11,4 g 14 g
- amelyből cukrok (g) 0,7 g 0,9 g
Rost (g) 6 g 7,5 g
Fehérje (g) 7,2 g 9,0 g
Só (g) 0,62 g 0,78 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Zöldborsós frittata kolbásszal

    Zöldborsós frittata kolbásszal

    Puha tojás, ízletes kolbász és friss zöldségek – minden falatja tökéletes reggeli vagy gyors vacsora! Pár egyszerű hozzávaló, rövid sütési idő és tartalmas, mégis könnyed fogást kapunk!

  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

Még több recept