Morzsolt csemegekukorica

Morzsolt, szuperédes csemegekukorica. Édes ízét a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Legnépszerűbb zöldségünk fagyasztott változata.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Morzsolt csemegekukorica

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g
Energia (kJ) 303 kJ
Energia (kcal) 72 kcal
Zsír (g) 1,8 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,5 g
Szénhidrát (g) 9,2 g
- amelyből cukrok (g) 4,8 g
Rost (g) 4,2 g
Fehérje (g) 2,7 g
Só (g) 0,03 g

Elkészítés

Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Hőkezelés

Minőségét megőrzi: 0 és +3°C között: 1 napig, *** /-18°C-on a csomagoláson jelzett időpontig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Könnyen variálható kukorica krémleves, ami egy kis plusz ötlettel önálló fogássá válik – és nem csak hideg napokon állja meg a helyét.

  • Csőben sült pulykamell kukoricával

    Csőben sült pulykamell kukoricával

    Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

Még több recept